Almás csirkemájas serpenyő recept
Az Almás csirkemájas serpenyő hozzávalói:4 szép libamáj
50 dkg alma
4 evőkanál olaj
1 csokor zsálya
40 dkg csirkemáj
só
őrölt bors
1 dl almabor
Az Almás csirkemájas serpenyő elkészítési módja:
Az almát és a libamáját megmossuk, megtisztítjuk, és felvágjuk őket. A forró olajba dobjuk bele a zsályalevelet, és forgassuk át. Miután átforgattuk vegyük ki, és a zsályás olajba tegyük bele a hagymát és a maját. és pirítsuk meg. Ízesítsük őrölt borssal, és adjuk hozzá az almadarabokat. Öntsük rá az almabort, és nagy lángon rázogassuk addig, míg a máj megpuhul. Ezután már sózhatjuk, és a tetejére helyezzük a zsályaleveleket, Köretnek ajánljuk mellé a hagymás tört burgonyát.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: access, 2011. szept. 21. 05:40
Az almás csirkemájas serpenyő elkészítési módja és hozzávalói.