Tonhal parmezánnal recept
A Tonhal parmezánnal hozzávalói:30 dkg hűtött angyalhajtészta
2 ek. vaj
2 gerezd fokhagyma
2,5 dl habtejszín
1 csésze fagyasztott zöldborsó
1/4 tk. só
1 doboz (20 dkg) fehér húsú tonhal, leszűrve
5 dkg reszelt parmezán
bors
A Tonhal parmezánnal elkészítési módja:
A tésztát lobogó vízben 1-2 percig főzzük, majd leszűrjük. A zúzott fokhagymát futtassuk meg a vajon, majd keverjük hozzá az apró darabokra vágott tonhalat. Pirítsuk néhány percig, ezután pedig dolgozzuk hozzá a tejszínt és a zöldborsót. Pároljuk 2-3 percig, majd a tésztát és a sajtot is keverjük hozzá. sóval és borssal ízesítjük.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: access, 2011. szept. 18. 05:29
A tonhal parmezánnal elkészítési módja és hozzávalói.