Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Fetás-mogyoróhagymás rétes recept

Fetás-mogyoróhagymás rétes recept

A Fetás-mogyoróhagymás rétes hozzávalói:
1 csokor mogyoróhagyma (finomra vágva)
20 dkg feta (morzsolva)
2 tojás (felverve)
1,5 evőkanál friss menta (apróra vágva)
8 réteslap
8 dkg vaj (felolvasztva)
őrölt fekete bors


A Fetás-mogyoróhagymás rétes elkészítési módja:
Egy tálban alaposan keverjük össze a fetát, a mentát, a metélőhagymát, a felvert tojást és a borsot. A réteslapokat vágjuk félbe, majd takarjuk le nedves konyharuhával őket. Kenjük meg a lapocskákat a vajjal, majd az egyik végükre halmozzunk egy evőkanállal a fetás keverékből, majd tekerjük fel, és hajtsuk be a végeit. Tegyük az összeset egy kikent tepsire, kenjük meg a tetejüket vajjal, majd előmelegített sütőben, magas fokozaton negyed óra alatt süssük készre.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A fetás-mogyoróhagymás rétes elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook