Ügyvédi segítséget kérnék, közös ház felének eladása esetén mit lehet tenni? (tudásbázis)
A maffia a nem ilyen, ezek sima csalók. És én igen, mernék szembeszállni....
Egy ügyvéd ingyen rátud nézni a takarnetről, ha van ügyvéded.
Írok privit
Ennek semmi értelme. De nem hozzájuk kell menned, hanem előbb a földhivatalba, megnézni a tulajdoni lapot. Aztán az ügyvédi kamarába, hogy nézzenek a körmére az ügyvédnek, aki ellenjegyezte a szerződést.
Nem hívni kell a rendőrséget és a recepcióssal vagy az ügyeletes tiszttel beszéni, hanem hivatalos elindítani. Legalább egy ingyenes ügyvédi tanácsot kérj, minden bíróságon vannak fogadónapok.
Nem értelek, ha ennyire nincs pénzetek, miért hagyod veszni a házat?
tulajdoni lapot kikértetek?
ki szerepel rajta?
Azóta ti nem kérdeztetek jogászt?
Nehogy kifussatok az időből, meg ki tudja, a férjed részét is nem adták-e el?
Én legalább a földhivatalban megnézetném, mi ki nevén van. ))
Ne haragudj, de így nem lehet célt elérni: "Na majd lessz valahogy!! ppffff :((("
Nem sopánkodni kellene, hanem cselekedni.
Elég sok tanácsot kaptál már, intézkedni kellene, mert ha beköltöznek, akkor már valóban nem tudjátok őket kitenni.
Kérdés, a rendőrségen is mit mondtatok. Nem mindegy, hogy mivel keresitek fel őket.
Mielőbb ügyvéd, és ha kell feljelentés.
Kiráz a hideg, ha a helyedbe képzelem magam. :(
A sógornőd hová megy lakni, ha már nem lesz meg a ház (mert pénze ugye nincs)?
Igazad van selena!! Én mondtam is a férjemnek már előbb is,hogy el kéne adni és egy kisebb házacskát venni a nővérének de akkor a nővér nem akarta eladni. Most meg így kitolt velünk. Hát igen ez van!!
Ügyvédet feljelenteni?? Többe kerülne mint a ház ára.
Na majd lessz valahogy!! ppffff :(((
Nos, én nem akarok okoskodni, de ha tudtátok, milyen a sógornő, talán nektek kellett volna lépnetek először. Tudom, hogy ez nehéz dolog, de ha az ember kényelmes, ez a következménye.
Tudom, benne voltam én is. És mi is kényelmesek és jóhiszeműek voltunk.
Ha megvették a felét, beköltöznek, az életben nem tudjátok eladni másnak. Hogy nem fizettek, és a sógornő elismerte, hogy mégis, ezt nem is értem.
43-44-es kérdésekre egyszerre válaszolok. Egyáltalán nem volt szó arról,hogy el akarjuk adni a házat. Egyszer csak jön a telefon,hogy valaki megvásárolta a sógornő részét. Idegesek lettünk. Biztos,hogy nem kapott pénzt!! Nagyon naiv,hiszékeny és sajnos alkoholista sógornőről van szó.
Mostmár hogy sajnos ez történt nagyon szívesen eladnánk a házat de fogalmam nincs hogy fogunk kijönni ebből... :((A zaklatók nem akarják megvenni a férjem részét és kijelentették vagy kifizetjük nekik azt a pénzt amit adtak a sógornőmnek ( de nem adtak semmit csak aláíratták,hogy igenis adtak és ő átvette) vagy beköltöznek mert tulajdonosok lettek.
Hogy eladjuk a házat valaki másnak az nehéz dolog. De a zaklatók már költözni akarnak...nagyon nehéz ügy lessz ez... :((
Ja és ráadásul ha sikerülne is eladni a házat ők követelnék a részüket pedig egy fillért sem adtak bele. :(( Úgy gondoljuk,hogy ők már mindenképp jól fognak járni. Addig fognak zaklatni amig el nem érik a célukat! Rafinált,kötekedő,balhés,emberek! :((
És ezt mind köszönhetjük a sógornőmnek aki elitta az eszét is!!!
Szerintem is.
Csak azt nem értem, hogy a sógornőnek ez miért jó? Vagy hazudik, amikor azt állítja, hogy nem kapott pénzt?
Ha agyon ütnek akkor már lehet akár milyen törvény... :( Nagyon erőszakos emberekkel állunk szemben :((
De köszönünk minden segitséget amit ajánlottatok!!
25. hsz
"Nem ügyvéd előtt írta alá a nővére az előszerződést csak vitték neki a vásárlók a papirt hogy írja alá. "
Jééézusom... baki, baki hátán...az ember hibázik, de ekkorát?
...a kapkodó írásból, kapkodó élet következtethető...
Az interneten minden törvény hozzáférhető. Azok megértésében már nem segít a törvény.
További ajánlott fórumok:
- Kölcsönadok egy hatalmas összeget, írassak ügyvédi szerződést?
- Gyerekruhák eladása aukciós oldalon megbízásra
- Lakás eladásakor milyen teendők vannak?
- Mennyibe kerül ma egy válás ügyvédi költségeit tekintve?
- Ügyvédi segítséget kérnék utólagos szocpollal kapcsolatban
- Tapasztalatokat vagy esetleg ügyvédi segítséget kérnék!