Tapasztalatokat vagy esetleg ügyvédi segítséget kérnék! (tudásbázis)
a következőt teheted...ügyvédhez fordulsz, és igazolod, hogy te fizetsz mindet..habár asszem, a magyar jog ismeri a szülőtartás fogalmát...(((
csütörtökön van nálam jogi tanácsadás, megkérdezem a jogászunktól, ha így megfelel...
Ha hitel van a házon akkor a jelzálog már rajta van. A bank rátette és a bank rendelkezik vele.
Ha nem fízeted a bank az elsődleges aki árverez.
Nem lenne jobb gyorsan eladnod? A bból kitudnád fízetni a hátralévő hiteled és nem veszne el a már befízetett pénzed.Ha a bank árverez ne számits pénzre mert a banknak az a lényeg, hogy az ö kintlévösége menjen vissza. Hogy neked marad-e az nem érdekli.
Én biztos keresnék rá veőt és a haszonélvezöt jobb belátásra birnám, hogy egyezen bele az eladásba.
ertem, koszonom...
nem a kedves apam nem volt hajlando semmire, sem eladni se semmi, akkor igy lesz majd. koszi meg egyszer
akkor átadják végrehajtónak, az kijön majd, hogy tudsz-e fizetni, ajánl részletfizetést, ami max 12 hónap lehet, megpróbálja vonatnia béredből, és ha egyik sem jön be, akkor jön az árverés...hónapok...
nem lehetett volna albérletbe kiadni, hogy fizetni tudd?
igen ugy gondoltam hogy kivaltani, anno mar utana kerdeztem es vmi szazalekos aranyban kell a lakas erteketol fuggoen kifizetni ha ki akarom valtani..
arveresnel nincs ilyen.. es ez milyen gyorsan megy? marmint mennyi idot varnak? a 3 honapbol kiszaladtam es felbontottak a szerzodesemet..
a haszonélvezőn mit akarsz kifizetni? hiszen a tulajdonjog a tiéd.... haszonélvezetet elvileg megváltani lehet, ha belemegy....
de ha árverezik, nincs ilyen legjobb tudomásom szerint-...
További ajánlott fórumok:
- Előfordult már, hogy paranormális jelenséget tapasztaltál otthonodban? Esetleg kísértet járta helyen laksz?
- Ügyvédi segítséget kérnék, közös ház felének eladása esetén mit lehet tenni?
- Lengőborda kivétel:Tudtok itthon olyan orvost, aki végez ilyen beavatkozást?Van esetleg valakinek tapasztalata?
- Ügyvédi segítséget kérnék utólagos szocpollal kapcsolatban
- Munkaügyi kérdésben kérnék segítséget, esetleg munkanélküli hivatalban dolgozik valaki?
- Két monitoros hordozható dvd-hez kérnék véleményeket! Esetleg ilyen van valakinek?