Tudja valaki hogy hány hónapos kortól kaphat a baba májat? (tudásbázis)
A bébiételekben is volt máj...
krumplival, almával dúsítva jó.
A vérszegényeknek pedig a frissensült májat ajánlottak magas vastartalma miatt.
A mérték mindig ajánlott mindenben.
Hetente egyszer 6 hónapos kor után adható. Először csak egy negyedet jól krémesítve több részletben a fentiekkel.
8 hónapos kortól heti egyszer..
Az én fiam 1 éves,de csak akkor látott májat,amikor az enyémből egyetlen csipetnyit odaadtam neki.Én úgy vagyok vele,hogy hiányt nem szenved ha nem kap,majd ha nagyobb lesz és kér,akkor adok neki :)
Bébiételben igen,sajátot nem??ez érdekes..miért???
Két tábor van.Az egyik azt mondja /nem csak a csecsemőkre/hogy a máj egy kiválasztó szerv és mint ilyen méreganyagokat halmozhat fel,így senkinek semmikor nem ajánlott.A másik tábor pedig azt mondja ,hogy a máj egy gazdag ásványianyag tartalmú/főleg vas / tartalmú szerv ,és szükséges a humanoidoknak:DDDDDDDDDD
Hát válassza pártot!/Bár tény ,hogy a gyerekek nagytöbbsége elutasítja az állagát és az ízét is.../Nálunk a menzán ,ha máj van a disznók/az iskolai kosztot elviszik malacoknak ,így spórolunk a közétkeztetésben ,és visszaforgatják a saját kasszánkba../szóval ha máj van a malacok amerikáznak ,mert a konyhások szerint egyerekek 80%-a nem eszi meg a májat alapból...és ők még jól működnek!!!
Én kihagynám a helyedben:D
szia, bébiételben adhatsz neki, de amit te csinálsz inkább ne...
Nekem a védőnőm mondta.
További ajánlott fórumok:
- Hány hónapos kortól kaphat tejtermékeket a baba?
- Tudja valaki hol kaphatok laktózmentes termékeket és mennyiért?
- Hány hónapos kortól kaphatnak a babák kölesgolyót?
- Korszerűen tápláljuk-e gyermekeinket? Vagyis tejet(TEHÉNTEJET) mikortól kaphat a baba?
- Osciloccinumot mennyi idős kortól lehet adni? Pár hónapos csecsemő kaphatja már? És milyen adagolásban?
- Mikortól kaphat zabpelyhet, gabonapelyhet vagy müzlit a gyerek?