Osciloccinumot mennyi idős kortól lehet adni? Pár hónapos csecsemő kaphatja már? És milyen adagolásban? (tudásbázis)
6. direne
2008. márc. 26. 14:46
Nekem homeopátiás orvos mondta, hogy piciknek kb 12 szem, nagyobbacskáknak kb annyi, amennyi a kis kupakba belefér.
5. vviki2
2008. márc. 26. 14:08
Nyugodtan lehet neki egy tartálynyit adni, persze pici forralt s lehűtött vízben feloldva.
4. S.Sandra (válaszként erre: 3. - 7934d1ac97)
2008. márc. 25. 10:51
én ezt az adagolást a könyv gyermekgyógyászat részében olvastam.
de ha bemész a gyógyszertárba (sok van ahol már tényleg értenek is ezekhez a szerekhez) ott is tudnak tanácsot adni. Szerintem majd vedd meg ezt a "homeopátia napjainkban" című könyvet, ezer forint körül van az ára, és minden érthetően le van írva benne.
3. 7934d1ac97 (válaszként erre: 2. - S.Sandra)
2008. márc. 25. 10:14
De pici csecsemőnek is??
Mert a fiam amikor 2 éves volt a fül-orrgégész azt mondta hogy csak fél pelletet szabad neki adni? Akkor csecsemőnek mennyit?
2. S.Sandra
2008. márc. 25. 09:44
elvileg az összes homeopátiás szert már újszülöttkortól lehet adni.
Nekem van egy homeós kiskönyvem, abban ezt találtam az Osciloccinum-ra: gyulladás kezdetén 3 napig naponta egy tartály, kialakult tünetnél első nap 3x1, majd 2x1, aztán 1x1 tartály tartalmát elszopogatni.
1. 7934d1ac97
2008. márc. 25. 09:35
Osciloccinumot mennyi idős kortól lehet adni? Pár hónapos csecsemő kaphatja már? És milyen adagolásban?
További ajánlott fórumok:
- Meghalt egy csecsemő otthonszülés közben
- Szerintetek milyen az a nő, aki nem szereti a csecsemőket, gyerekeket?
- A patikában csináltatott bázisport milyen adagolásban kell és mennyi vízbe keverni?
- Az urtica urens 15CH-t milyen adagolásban kell szedni a tej elapasztásához?
- SOS! A Prevenar oltást milyen adagolásban vezettétek ki az oltással egyidőben?
- Ha valaki használt stevia szirupot segítene nekem az adagolásban?