Hány hónapos kortól kaphatnak a babák kölesgolyót? (tudásbázis)
Valóban létezik 7 gabonás peheyl senki nem mondott ezzel hülyeséget, milupának van ilyenje, én is adtam 6 hónaposan:
De a DM-es saját márkának is van ilyenje abba 4 v 5 féle gabona van. Én szerettem sdni mert könnyen feloldódik és bár natúron vízzel ehetetlen de a gümiket sokáig ezzel dúsítottam!
Patyoma! 7 gabonás gabonapép a milupától?? :-)
Ezt anyatejbe is lehet tenni, de nekünk gyümölcsbe keverve jobban ízlett.
Mi is anyatejesek voltunk és 6-7 hónaposan kezdtem gluténes dolgokat is bevezetni.
kicsit korai a 4 ,nem? tudom,doki mondta,de normál esetben 6 hónapig csak anyatejesek/tápszeresek..
5-6 hónapos koráben adnék glutént.nem kell folyamatosan kapnia,ennek az új ajánlásnak az a lényege,hogy találkozzon vele a szervezete.szóval derált keksz a gyümölcsébe ha már kap és kész..szeritem.
Köszönöm a válaszokat!
A gasztroenterológus mondta, hogy adjak neki 4 hónapos korától glutént. Ajánlott valami "7 mag keverék" nevű cuccot, ami állítólag drogériákban, bababoltokban bárhol lehet szerinte kapni. Mindenhol néztek rám nagy szemekkel, hogy fogalmuk sincs mi az. Végül nagy nehezen szereztem bio, tej- és tojásmentes háztartási kekszet amit szintén ajánlott. Azért vártunk 5 hónapos koráig vele és, hogy őszinte legyek, akkor se jó szívvel zavartam mega csak anyatejes csecsemőt,de a gyerekorvosunk, a védőnőnk is azt mondta, hallgassak a gasztrosra.
Majszolgatja, majszolgatja a háztartási kekszet, én meg végig ugrásra készen mellette vagyok, ha nagyobb darab kerül a szájába kiveszem belőle. Viszont a nővére kölesgolyóival nagyon szemezik, gondoltam,az hátha gyorsabban és jobban feloldódik neki. De én is úgy emlékeztem, hogy a nővére 7-8 hónaposan kapott csak. Akkor még várok vele 1-2 hónapot.
Köszönöm még egyszer a válaszokat!
Mi 8 hósak vagyunk és bio tönkölybúzát vettünk.
A gyümölcsökbe teszek összezúzva.
Kérdezd meg a védőnőt!
További ajánlott fórumok:
- Mikortól érdemes biliztetésre szoktatni a babákat?
- Mézet mennyi idős kortól lehet adni a babáknak?
- Mikortól kell cipő a babáknak?
- Ha egy babakocsi háttámlája teljesen dönthetô miért csak 6 hónapos kortól ajánlják?
- Hány hónapos kortól lehet rendszert kialakítani a babáknál? Mit tegyünk, ha két etetés között is sír?
- A babák másznak, vagy ülnek előbb? És hány hónapos kortól?