Ha egy babakocsi háttámlája teljesen dönthetô miért csak 6 hónapos kortól ajánlják? (tudásbázis)
Hoco Monterio Sport babakocsi
újszülött kortól ajánlott, vízszintesig dönthető;
- aluminium váz, csak 8 kg
- nagyon jó emelésnél a fogása;
- állítható lábtartó;
- téli-nyári tető;
- láb közötti kicsúszásgátló;
- 5 pontos biztonsági öv;
- nagyon könnyen csukható-nyitható;
- kukucskáló ablak;
- autósülés csatlakoztatható hozzá
- nagy bevásárló háló;
- praktikus városi babakocsi;
Mérete: csukva 100*53*35 cm
62 ezer ft körül van.
Ez is jó!
Azért van, amit az előbb írtam. Valószínűleg közel van a vízszinteshez.
Hu ez nagyon jó kocsi! :)
Nézd, ezt találtam, nem vízszintesig dönthetô mégis azt írják hogy 0 hótól használható!
Ki érti ezt???
ja, értem.
nekem chicco trio volt, imádtam, meg a régebbi gyerekeknek graco és cam. Most a legkisebbnek már csak egy sportkocsija van, ami 5 kg, és imádtuk :) csak nem dönthető vízszintbe.
A mostanit is használtan vettem, és zöldfülüként nem volt szempont a súlya, ráadásul császáros vagyok és nem nagyon tudom a 20 kg-t felcipelni így hirtelen a 2.-ra!
Akkor keresgélek használtan, nem hal bele a töpörtyû, ha nem újat veszünk neki.
Kérdés, ha sétára hanyatt teszem a kocsiba, akkor nem fontos, a teljes dönthetôség?
És, mik azok a márkák amik nagyon beváltak nektek?
jah, meg hát te is vehetsz használtan. Ha egy-két gyerek használta már, abban nem ment tönkre - mármint a mózeskosár, ha megveszed az alap kocsit.
De kocsikat is érdemes használtan venni - nézz körül teszvesz, stb.
én is most adtam el egy klassz sportkocsit, feleáron mint ahogy vettem, így teljesen megérte - a vevőnek is meg nekem is :-))
hát sajna ennyi. ha könnyű is legyen meg jó is, nehéz olyat találni, hogy ráadásul olcsó is legyen!
de vigasztaljon, hogy utána el tudod tenni (tesónak, rokonnak), vagy el tudod adni :-))
Hogyne kéne! öthetesen ??? :-O
most írta, hogy hasonfekve szeret aludni a babája!!
Topikindító: kell a vízszint ilyenkor még! vagy mózessel, vagy egy teljesen dönthető babakocsival.
Most gyerekkel együtt 20 kg, pedig Dóri 4 kg csak... Én pedig a másodikon lakom.
30000-nél többet nem szívesen, bár nekem az espiro magic nagyon tetszik, az most 32000, de ott is azt írják, hogy 170 fokig dönthetô! Az belefér?
travel system - na csak eszembe jutott. Ez egy sportkocsi, de amíg fekszik a baba, van hozzá mózes, ami rátehető, aztán ha már nem kell akkor sportkocsiként használható.
márkát sajna nem tudok mondani, az én kisebbikem már hároméves, így nem vagyok otthon az új kocsik között :-))
Köszönöm.
Tudtok esetleg olyan kocsit, ami nem 16 kg, és már használhatnánk 5 hetesen? Nagyon megjártam a mostanival...
További ajánlott fórumok:
- Milyen babakocsit vegyünk?
- Új Raf Pol King babakocsi tapasztalatok, kinek hogyan vált be...
- Ciki 3 éves gyereket babakocsiba ültetni?
- Mikor lehet a babakocsi háttámláját kb. 145 fokos szögbe állítani?
- Érdeklődni szeretnék a Pikolo S-916-os babakocsiról.Azt irják róla hogy a háttámlája pihenőpozicióba dönthető.Az hány fok kb?
- Chipolino Omnia 4 babakocsi háttámláját hogyan lehet feljebb állítani vízszintesről?