Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Toszkán babos egytálétel (vegan) recept

Toszkán babos egytálétel (vegan) recept

A Toszkán babos egytálétel (vegan) hozzávalói:
500 g vörösbab konzerv
200 g ditali vagy szarvacska durumtészta
1 doboz hámozott paradicsom konzerv
1 db nagy vöröshagyma
2 db kisebb sárgarépa
8 gerezd fokhagyma
4 kk. szárított rozmaring
2 kk. szárított kakukkfű
2 db babérlevél
só, bors, vegamix
olívaolaj


A Toszkán babos egytálétel (vegan) elkészítési módja:
Egy fazékban melegítsünk kevés olívaolajat, majd tegyük bele a finomra vágott hagymát, és a felkarikázott sárgarépát. 5-6 percig kevergessük, amíg a hagyma üveges nem lesz. Ekkor tegyük bele a vékonyra szelt fokhagymát, a babot, a feldarabolt paradicsomokat és a fűszereket. Pároljuk az egészet további 4-5 percig. Ezután adjuk hozzá a paradicsomok levét, és annyi vizet, hogy éppen ellepje. Míg a ragut sűrűre főzzük, közben készítsük el a tésztát, majd a keverjük össze a kettőt.


Kategória: Egytálételek receptjei


A toszkán babos egytálétel (vegan) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook