Toszkán babos egytálétel (vegan) recept
A Toszkán babos egytálétel (vegan) hozzávalói:500 g vörösbab konzerv
200 g ditali vagy szarvacska durumtészta
1 doboz hámozott paradicsom konzerv
1 db nagy vöröshagyma
2 db kisebb sárgarépa
8 gerezd fokhagyma
4 kk. szárított rozmaring
2 kk. szárított kakukkfű
2 db babérlevél
só, bors, vegamix
olívaolaj
A Toszkán babos egytálétel (vegan) elkészítési módja:
Egy fazékban melegítsünk kevés olívaolajat, majd tegyük bele a finomra vágott hagymát, és a felkarikázott sárgarépát. 5-6 percig kevergessük, amíg a hagyma üveges nem lesz. Ekkor tegyük bele a vékonyra szelt fokhagymát, a babot, a feldarabolt paradicsomokat és a fűszereket. Pároljuk az egészet további 4-5 percig. Ezután adjuk hozzá a paradicsomok levét, és annyi vizet, hogy éppen ellepje. Míg a ragut sűrűre főzzük, közben készítsük el a tésztát, majd a keverjük össze a kettőt.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: a9c2efb418, 2018. jan. 31. 15:04
A toszkán babos egytálétel (vegan) elkészítési módja és hozzávalói.