Töltött zsemle - 2 recept


6 zsemle
15 dkg párizsi
15 dkg sajt
1 nagy doboz tejföl
fokhagyma
só
bors
ételízesítő
A Töltött zsemle - 2 elkészítési módja:
A zsemle tetejéből levágunk egy kis kalapot, hogy egy lyukat kapjunk. A lyukon keresztül kivájjuk a belsejüket, összetépkedjük, beletesszük egy tálba. A párizsit apró kockára vágjuk, szintén mehet a tálba, hozzá csatlakozik a lereszelt sajt fele, a nagy doboz tejföl, ízlés szerint zúzott fokhagyma, majd ízesítjük, sóval borssal, ételízesítővel. Visszatöltjük az üres belsejű zsemlékbe, tetejére szórjuk a maradék reszelt sajtot, majd mehetnek a sütőbe míg szép pirosra nem olvas a tetején a sajt.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: dincike, 2010. nov. 29. 12:32
A töltött zsemle - 2 elkészítési módja és hozzávalói.