Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Rakott zöldséges mámor (diétás) recept

Rakott zöldséges mámor (diétás) recept

Elkészítési idő 90 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Rakott zöldséges mámor (diétás) hozzávalói:
1,5db Padlizsán
3-4db Paradicsom
3-4db Hagyma (vörös vagy lila)
0,5db Uborka
4-5db Gomba
3-4db répa

oregáno
petrezselyem
bazsalikom

olívaolaj


A Rakott zöldséges mámor (diétás) elkészítési módja:
Finom és könnyű szerrel elkészíthető ebéd vagy vacsora: Apró szeletekre vágom a padlizsánt,paradicsomot, uborkát és a gombát. A hagymát felkarikázom hasonló vastagságú darabkákra. Egy tepsibe öntök vékonyan olívaolajat, majd a hagyma karikákat elhelyezem és azokra a többi zöldséget. Előmelegített sütőbe berakom 200fokra és addig tartom benn, amíg el nem kezd megpirulni utána kiveszem és megfűszerezem a keverékkel, amit előtte elkészítek, majd visszateszem 5-10percre. A keverék ugyanolyan arányba tartalmazza mind a három fűszert.

A zöldségeket nem kell megpucolni, hanem elegendő csak felaprítani.:)

Remélem mindenkinek elnyerte a tetszését!Jó étvágyat!


Kategória: Egytálételek receptjei


A rakott zöldséges mámor (diétás) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook