Rakott zöldséges mámor (diétás) recept
90 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Rakott zöldséges mámor (diétás) hozzávalói:
1,5db Padlizsán
3-4db Paradicsom
3-4db Hagyma (vörös vagy lila)
0,5db Uborka
4-5db Gomba
3-4db répa
oregáno
petrezselyem
bazsalikom
olívaolaj
A Rakott zöldséges mámor (diétás) elkészítési módja:
Finom és könnyű szerrel elkészíthető ebéd vagy vacsora: Apró szeletekre vágom a padlizsánt,paradicsomot, uborkát és a gombát. A hagymát felkarikázom hasonló vastagságú darabkákra. Egy tepsibe öntök vékonyan olívaolajat, majd a hagyma karikákat elhelyezem és azokra a többi zöldséget. Előmelegített sütőbe berakom 200fokra és addig tartom benn, amíg el nem kezd megpirulni utána kiveszem és megfűszerezem a keverékkel, amit előtte elkészítek, majd visszateszem 5-10percre. A keverék ugyanolyan arányba tartalmazza mind a három fűszert.
A zöldségeket nem kell megpucolni, hanem elegendő csak felaprítani.:)
Remélem mindenkinek elnyerte a tetszését!Jó étvágyat!
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: kukla, 2010. nov. 24. 23:29
A rakott zöldséges mámor (diétás) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.