Esti gyors melegszendvics recept
Az Esti gyors melegszendvics hozzávalói:8 szelet kenyér
Szendvicskrém
30 dkg párizsi
20 dkg trappista sajt
1 közepes db vöröshagyma
3 dl tejföl
1 teáskanál mustár
2 teáskanál fokhagymakrém
1 kávéskanál só
bors ízlés szerint
ételízesítő ízlés szerint
Az Esti gyors melegszendvics elkészítési módja:
Vágunk 8 szelet kenyeret. Mivel a krém elég "vastag", nem ajánlom a toast kenyeret. Szendvicskrém Nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük a párizsit és a sajtot. Kisebb lyukú reszelőn lereszeljük a hagymát is. Összekeverjük a párizsit, a sajtot, a hagymát, majd hozzáadjuk a tejfölt. Ha picit sűrű, lehet még tejföllel hígítani. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a mustárt és a fokhagymakrémet. Utóbbit helyettesíthetjük 1-2 gerezd apróra vágott fokhagymával is. Ráhalmozzuk a kenyérszeletekre a krémet, és az előmelegített sütőben pirulásig sütjük. sütési hőfok: 180°C sütési mód: alul-felül sütés
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2014. dec. 23. 16:39
Az esti gyors melegszendvics elkészítési módja és hozzávalói.