Sonkás fészek recept
A Sonkás fészek hozzávalói:4 db zsemle
8 db kisszelet somka
8 db tojás
5 dkg reszelt sajt
5 dkg margarin
só, bors.
1 evő kanál apróravágott petrezselyemzöld
A Sonkás fészek elkészítési módja:
a zsemléket félbe vágjuk belsejüket kissé kivájjuk és a sonkaszeleteket bele teritjük. Mindegyikre egy darabka margarint teszünk, és a tojásokat rá ütjük. meg sózzuk meg borsozzuk, és az apróravágott zöldpetrezsejemmel elkevert reszelt sajtal megszórjuk..majd a töltött zsemléket tepsibe rakjuk. és forró sütőben kb 5-8 percig sütjük. forró citromos teával tálaljuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: cdc0a19a9c, 2010. nov. 26. 14:56
A sonkás fészek elkészítési módja és hozzávalói.