Tojásos patisszon recept



1 közepes patisszon
4_5 tojás
zsemle morzsa/prézli/
só
bors
ételizesitő
A Tojásos patisszon elkészítési módja:
Elkészitése ennek is nagyon egyszerü A patiszont meghámozuk és megreszeljük. Amegreszelt patiszontbele tegyük a felütöt tojásba és izesitjük .A sremle morszátbele keverjükés jól össze dolgozuk az egészet. Forró olajban kanálal adagolva sütjük.
A zsemlemorzsa hozáadásánál vigyázni kel nehogy kemény legyen a massza.
MORZSA MEG FOG DAGADNIfelveszi a tolyás levét
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: jaktur, 2009. aug. 7. 13:29
A tojásos patisszon elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.