Dübari szelet recept
45 perc
A Dübari szelet hozzávalói:
karfiol
sertés hús
az öntethez liszt, olaj, tej
a tetejére sajt
Köretnek rízs
fokhagymapor
A Dübari szelet elkészítési módja:
A húst natúron kisütöm, majd ráteszem a sós vízben megfőtt karfiolt, arra ráöntöm a fehér mártást, majd megszórom vastagon sajttal. Beteszem a sütőbe, 180 fokon addig sütöm, amíg a sajt meg nem pirul a tetején. A rizst megfőzöm, és mielőtt kész van, 5 perccel rászórok egy csapott teáskanál fokhagymaport, és készre főzöm.
Nagyon egyszerű étel, viszonylag gyorsan elkészül, de biztos sikert arathatsz vele! Nekem bevált, ajánlom mindenkinek. A húst esetleg még picit meg lehet borsozni, úgy is nagyon finom.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: christyn.a, 2009. júl. 31. 13:43
A dübari szelet elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.