Terhességi tünetek (hányinger, stb) második babánál (beszélgetés)
6-7 hetes voltam, tehát a tesztelés után kb. 4-5 héttel.
Én hallottam olyat is aki a 2.-at, 3-at könyebben viselte!!!
Szia!
nekem az elsővel folyamatos émelygésem volt a másodiknál egyszer hánytam és teljesen jól voltam utána a harmadikkal meg kutya bajom sem volt,igaz az első kettő lány a harmadik fiú :)
Köszönöm válaszokat!
Pont ezért ne vagyok nyugodt,mert mindenkitől azt hallom,hogy a második terhesség nehezebb mint az első.
Én a 2.-al vagyok várandós, de sokkal rosszabb volt az eleje, mint az első.
Eddig nem sok ismerősömtől hallottam, hogy 2 terhessége ugyanolyan lett volna. Ne aggódj!
Minden terhesség más és más. A sógornőm most a másodikkal van ramatyul, az elsővel végig teljesen jól volt. Nála pont fordítva van, mint nálad. Elfog múlni...remélhetőleg csak az első trimeszter lesz ilyen.
Boldog tesóvárást! :)
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,hogy van -e olyan,akinek könnyebb a 2.terhessége mint az első?
Én még nagyon az elején vagyok,de az a furcsa,hogy az első gyermekemmel sokkal vacakabbul voltam,állandóan hányingerem volt,most meg semmi.szerintetek ez normális lehet?Még csak a jövő héten kell először orvoshoz mennem és nem vagyok teljesen nyugodt.
Előre is köszönöm,ha ír valaki.:-)
További ajánlott fórumok:
- Mi használ terhességi hányinger ellen?
- Lányok, van köztetek olyan, aki megúszta émelygés, hányinger nélkül a terhességet?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Elképzelhető, hogy terhesség alatt az Elevit szedése fokozza a hányingert?
- Mit lehet használni terhességi hányinger ellen?
- Tud valaki valami tuti módszert a terhességi hányingerre rosszullétre?