Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Nálatok vannak betegek a környezetben? fórum

Nálatok vannak betegek a környezetben? (beszélgetés)

1 2
tegnap 21:05
Most nem.
tegnap 20:56
Persze, a kollégáim fele meg minden második vásárló kb.
42. globus (válaszként erre: 33. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:56
Hogyne. Fodrászom mondja, hogy behuppan a székbe és máris csacsogja: el tudtam jönni, mert táppénzen vagyok. Miután a kozmetikussal szempillát festetett, az arcába hajolva.
tegnap 20:53

Rengetegen, és van aki már 2 hete 🤷‍♀️

Mi egyelőre megúsztuk

tegnap 20:50
A szomszédomban iskolás gyerekek vannak. Minden léguti fertőzést össze szoktak szedni. Mikor elkezdtem szedni a Ginepp cseppeket, ajánlottam a családnak is. Mióta használják, még egyikük se volt beteg, én sem, sőt ami emésztési és húgyuti problémám volt, az is megszűnt.
39. Édua2
tegnap 20:45

Én légcsőgyulladással fekszem itthon 2 hete.

Az 1.héten azt hittem, csak influenza és a szokásos Neo......-nal meg A..-vel meg tengervizes orrspray-vel kezeltem, de nem használt, sőt rosszabb lett.

Most hétfőn elmentem dokihoz és kiderült, hogy antibiotikum és szteroidos orrspray kell.

tegnap 17:51
Férjemnek ezt írta az orvos : kanalas köptető, ha elfogy, folytatni ACC 600-al, Algopirin lázcsillapításra, és torokfertőtlenítő. Ma már beletudtam tukmálni erőlevest, tegnap semmit.
tegnap 17:41
Csapat karácsonyi buli volt. Így az edzések is elmaradnak, ki tudja mennyi ideig, pedig jönnek a versenyek.
36. ,zumba (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 17:03
Mi sem tapasztaljuk. Pedagógusok is dolgoznak, nem betegek. Évtizedek óta van szezonális járvány, majd lecseng. Valamit kell harsogni a médiának.
tegnap 15:58
nincsenek
34. Any73 (válaszként erre: 33. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 14:53

Akkor neked, még a fertőtlenítő szert is fertőtlenítened kell!😞

Vigyázz magadra!🍀

33. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 32. - Any73)
tegnap 14:46

:D Pontosan, a vásárlás mostanában egy fertőző osztályra hasonlít.

Én még ügyfelezem is, oda is így jönnek be, mert ráér, mer hisz épp betegállományban van a drágám :)

32. Any73 (válaszként erre: 31. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 14:39

Utána jöhet a vásárlás!

Tegnap a Lidl-ben egy "csapat" összefogdosott szinte minden péksüteményt.😡

Na ezért szeretem, inkább saját magamnak megsütni.

Legalább tudom, mi van benne!😄

Ez is valami!🙂

31. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 30. - Any73)
tegnap 14:13
Igen sokan náthásak azzal védekeznek, hogy nem kap levegőt, de ha mennie kell legalább tudná kicsit csökkenteni, hogy más is hasonló állapotba kerüljön. Irodában is egy ember van csak így és a következő hetekben az egész kollektíva átesik a náthán.
30. Any73 (válaszként erre: 27. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:56

Igen, és ezzel saját magukat minősítik!

Felelőtlen viselkedésük miatt, mások is betegek lesznek.

Persze nem kellemes a maszkot viselni, de azért ki lehet bírni.

29. csemár (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:46

Hogy a média..?

Igen, vannak betegek a környezetemben. Hol nincsenek?

tegnap 13:41
Vannak, hányás és hasmenés, mindenkinek ez a baja
27. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 26. - Any73)
tegnap 13:28
Egyet értek, én is az a gond és érdekesség, hogy aki éppen beteg, és még köhög tüsszög, pont akkor nem veszi fel a maszkot. Mindig egészségesen hordják sokan csak.
26. Any73 (válaszként erre: 25. - L.luiselotte)
tegnap 13:11
Teljes mértékben egyetértek veled!🙂
tegnap 11:48
Nincsenek, nem is voltak, de mikrokörnyezetben élek ( ugye hogy mégis ér valamit a maszk )
tegnap 10:36
Most épp nincs, de decemberben sok volt.
23. Sz123 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 10:15
Plusz hidegrázás, láz nélkül.
22. Sz123
tegnap 10:13
Most nincsenek, de mi decemberben estünk bele ebbe a fulladozós-köhögős nyavalyába, én 3 hétig, férj és gyerek egy hétig volt beteg.
21. andi6020 (válaszként erre: 17. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 09:56
köhögök úgy, hogy a tüdőm kiszakad
tegnap 09:43
nincsenek
tegnap 09:42
Férjem elseje óta, én tegnap óta, rettegek, mikor dőlnek ki a gyerekek.
tegnap 09:38
Nálunk is sok a beteg mostanában. Párom és húgom is benne volt. én enyhébben,de már hívom délután a Dokit mert a torkom nem javul.
17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Andi6020)
tegnap 09:24
Jobbulást, lázon kívül más tüneted van? Akkor valószínűleg te is influenzás vagy?
16. kispocok (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 09:19
Valószínűleg rokon kisgyerektől. Tömegbe nem megyek. Láz nem volt magas, ez a trutyis szaggató köhögés visel meg sokadik napja már minden fáj tőle.
15. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 09:19
Nálunk mindenki beteg. December közepén kezdődött és ,egy végig a családon, én január 1 óta hulla vagyok. Még most éjjel is lázas voltam.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook