Takarítsunk környezetbarát módon! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Takarítsunk környezetbarát módon!
Könyvet keresek:
Bogdán, Csordás, Pataki, Ritz, Sziklai: Takarítás lépésről lépésre
Van itt valaki akinek megvan és eladná vagy lemásolná?
Ruhafehérítés!
A nagymamám receptje: A kimosott ruhát fagyasszuk le! Ha téli fagyban kint teregetünk, akkor szépen megoldható. Két-három órát jegesen áll a ruha, aztán be lehet vinni és rendesen megszárítani. Mama ráadásul esővízben mos. Balesetveszélyes is lehet, ha a fagyott ruhák alatt kell mászkálni!:) Fejre vigyázni!:)
Igen,szíved joga ,bár őket is végig kell hallgatni vagy olvasni/webshop/.Mit értesz fejtágításon?
Legyél határozott mondd ,hogy van 12 perced,higgy
nekem begyorsít:))az illető!
Én is inkább a környezetbarát tisztítószereknek vagyok a híve és találtam is egy jó webshopot(remélem nem baj ha belinkelem:)
Szerintem annyira nem drágák a termékek...persze ha megveszem az ecetet 80 Ft-ért a boltban akkor már drágák:D:D
De én tuti ki fogok ezek közül próbálni párat!
Én MLM cégek termékeit használom ,de vannak hagyományos értékesítésben is összefutottam már vele,nézd az összetételeknél,kicsit macerás az első bevásárlásnál .Később viszont tudni fogod mit
keresel,az MLM termékeknél lehet,hogy végig kell majd hallgatni egy lelkes üzletkötőt de csak egyszer ha ügyes vagy:)és le tudod állítani később!/AMWAY,KIRBY stb/én ezeket használom.
Kerlek privatban ird meg azokat a hiresen tiszta szereknek a nevet,mert nagyon erdekelnek es en nem ismerem oket :-(((.
Nalam a fo szempont,hogy EGYALTALAN ne legyen mergezo,se ram,se a kornyezetemre.
Nagyon figyelek ugy a csaladom egeszegere,mint a kornyezet egeszsegere.
Osszetetelt is kuldj,hogy leellenorizhessem/leellenoriztethessem utana mar nyugodt szivvel megvehetem.
Én nem az írtam,hogy az ecet univerzális,hanem azt,ha nem akarsz citromot csavargatni,akkor használj ecetet.
Egyébként nagyon jó és hatásos,de úgy látom,te mindenki szavába belekötsz,neked semmi nem jó.
Mire gondolsz a vegyszermentessel?
A citrom,ecet,szodabikarbona nem eleg vegyszermentes?
Igen,láttam már valami bejön valami nem azért a
bevált dolgok már biztos hallotta mindenki az
ecettel való üvegfelületek.De nekem jobban tetszenek a vegyszermentes tisztítók!
További ajánlott fórumok:
- Mosható pelenka, avagy egy környezettudatos döntés
- Van rosszakaród a környezetedben?
- 6 éve halott...ápolták, gondozták? - és senki sem vette észre a környezetében, a szomszédokban, a hatóságnál, a háziorvosnál stb.
- Hogyan vásárolsz a boltban magvakat környezetbarát módon úgy, hogy ne kerüljön többe?
- Mosogatógéppel olcsóbban, és környezetbarát módon?
- Hogyan vásárolsz és fagyasztasz húst, pékárut környezetbarát módon?