Megéri Shein illetve Trendyol oldalról rendelni ruhákat? Pro és kontra érvek? (beszélgetés)
Én egyszer rendeltem és utoljára is.
Bőrnek hirdetett táska műbőr volt, fürdőruha gagyi, kilépő még méretben sem stimmelt, nem küldtem vissza, tanulópénz volt.
Az ismerősöm ilyen képek alapján rendelte meg, és ennek ellenére voltak túl gagyik.
Nekem az anyag nem tetszett leginkább.
A bikinit, amit rendelt annak a fazonjának köze sincs a felhasználói képekhez. Bár jól áll neki, de túl kivágott mindenhol, pedig figyelt arra, hogy ne olyat vegyen...
A pro-t kb. összefoglaltad.
Kontra (amúgy nem hiszem, hogy ez még bárkinek újdonság lenne a földön): a fast fashion környezeti hatásai, a munkakörülmények amivel készülnek felvet kérdéseket, szar a minősége 99%-ban, nem utolsó sorban ezek a vállalatok arról híresek, hogy ellopják más tervezők munkáját és eladják a saját gagyi verziójukat belőle.
Ezzel együtt én is rendeltem már, kb. 10-15 ruhám van a Sheinről, ebből 3-4 normális minőségű, jó anyagból van és csinos, a többi épp hordható elmegy kategória, műszálas és gagyi. Mindezt úgy hogy semmit nem vettem egy rakás felhasználói kép átnézése nélkül, merthogy 90%-ban a termékfotó köszönőviszonyban sincs a termékkel...
Én még nem láttam onnan rendelt jó ruhát.
Nagyon rossz az anyaguk, rossza a fazonjuk.
Ismerősöm rendelt már női szoknyát, felsőt, fürdőruhát, férfi rövid nadrágot, pólót, stb.
Az összes túl műszálas, túl vékony anyag, stb.
További ajánlott fórumok:
- Szokott valaki a GRUPPI-ból rendelni?
- Gyerekhám vagy gyerek"póráz" néven ismert dolgot honnan tudok rendelni?
- SMA - egy gyógyíthatatlan genetikai betegség (kicsit más oldalról)
- Szakítás női oldalról - Okok és indokok
- Ha egy internetes oldalról lehet parfümöket rendelni feltűnően jó áron, biztos lehetek benne, hogy eredeti parfümöket árulnak?
- Hogyan kell rendelni a Wishről? Mik a tapasztalatok az oldalról?