Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Megéri Shein illetve Trendyol oldalról rendelni ruhákat? Pro és kontra érvek? fórum

Megéri Shein illetve Trendyol oldalról rendelni ruhákat? Pro és kontra érvek? (beszélgetés)

12. Cepheus (válaszként erre: 11. - Cepheus)
ma 09:10
Típushibák pl. elálló karöltő, rövid derék, túl hosszú ujj.
ma 09:08
Megfigyelésem szerint a kis méretek (S,M) inkább rendben vannak, a nagyobb méretek (XL/16) szabása viszont torz, nem tudják helyesen felnagyítani a szabásmintákat. Emiatt én inkább európai üzletekből vásárolok - online is.
10. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Amanda0606)
tegnap 18:05
Maradj inkább a pasiknál, akarom mondani a magyar ruháknál 😂😂😂😂
tegnap 17:00
Ha még nem rendeltél onnan ne tedd!!!
8. Enissa (válaszként erre: 7. - Alnisa)
tegnap 15:26

Én egyszer rendeltem és utoljára is.

Bőrnek hirdetett táska műbőr volt, fürdőruha gagyi, kilépő még méretben sem stimmelt, nem küldtem vissza, tanulópénz volt.

tegnap 14:47
Én Temuról vásárolok. Vannak nagyon jó cuccok is, minőségre is. Ami nem tetszett megreklamáltam, vagy vissza fizették az árát vagy ingyen vissza tudtam küldeni.
tegnap 13:49
Vannak sheines sportruháim és fürdőruháim, mind kifogástalan.
5. Kacsahercegno (válaszként erre: 4. - Channa*)
tegnap 12:47
Igen, a borzalmas anyag az alap ezeknél. Tényleg 10-ből 1-2 jó, pl. van egy tweed rövidnadrágom, aminek tök menő anyaga van, egyáltalán nem az a műszálas olcsó érzetű. De ez teljesen egyedülálló a Sheinről rendelt gönceim közt. :D És pont az anyag az, amit képről nehéz megállapítani. Ruhavásárlásról teljesen le is szoktam, csak néhányszor rendeltem egyébként is, mostmár csak ezt a kétrétegű belül bundás harisnyát szoktam, meg körmös cuccokat, matricát meg strasszokat stb. de igyekszem ezt is évi néhány alkalomra limitálni, mert elég szörnyűek ezek a cégek. :(
4. Channa* (válaszként erre: 3. - Kacsahercegno)
tegnap 12:26

Az ismerősöm ilyen képek alapján rendelte meg, és ennek ellenére voltak túl gagyik.

Nekem az anyag nem tetszett leginkább.

A bikinit, amit rendelt annak a fazonjának köze sincs a felhasználói képekhez. Bár jól áll neki, de túl kivágott mindenhol, pedig figyelt arra, hogy ne olyat vegyen...

3. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Amanda0606)
tegnap 11:35

A pro-t kb. összefoglaltad.

Kontra (amúgy nem hiszem, hogy ez még bárkinek újdonság lenne a földön): a fast fashion környezeti hatásai, a munkakörülmények amivel készülnek felvet kérdéseket, szar a minősége 99%-ban, nem utolsó sorban ezek a vállalatok arról híresek, hogy ellopják más tervezők munkáját és eladják a saját gagyi verziójukat belőle.

Ezzel együtt én is rendeltem már, kb. 10-15 ruhám van a Sheinről, ebből 3-4 normális minőségű, jó anyagból van és csinos, a többi épp hordható elmegy kategória, műszálas és gagyi. Mindezt úgy hogy semmit nem vettem egy rakás felhasználói kép átnézése nélkül, merthogy 90%-ban a termékfotó köszönőviszonyban sincs a termékkel...

tegnap 11:24

Én még nem láttam onnan rendelt jó ruhát.

Nagyon rossz az anyaguk, rossza a fazonjuk.

Ismerősöm rendelt már női szoknyát, felsőt, fürdőruhát, férfi rövid nadrágot, pólót, stb.

Az összes túl műszálas, túl vékony anyag, stb.

tegnap 10:56
Tény, hogy rengeteg szín, fazon van, elég olcsó áron. De megéri? Változatos ruhatarat lehet belőle kreálni, viszont mennyire éri meg?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook