Hogyan kell rendelni a Wishről? Mik a tapasztalatok az oldalról? (tudásbázis kérdés)
A Wish-től tavaly áprilisban megrendeltem egy fólia sátrat. Átutaltam az árát. Az áru a mai napig nem érkezett meg. A Customer Support-tal számtalan levélváltás történt. A végén azt közölték, hogy az ügyet lezártnak tekintik. A pénzemet nem utalták vissza, lényegében ellopták. Senkinek nem ajánlom ezt a tolvaj céget.
Gyula
Ennyiben tudok segíteni, sok minden le van írva, de más oldalak is foglalkoznak vele, csak be kell írni a Googl-ba.
Szeretnék rendelni az oldalról babaholmikat és egyéb babás kismamás dolgokat de sajnos nem tudom, hogyan kell...
Kell hozzá tökéletes angol tudás?
Mi kell hozzá? (Bankkártya, paypal, vagy csak bankszámlaszám?)
Mi a menete?
Ha nem érkezik meg az áru vagy nincs raktáron mi a teendő?
Tudna nekem valaki ebben segíteni, elmondani a tapasztalatát az oldalról?
Előre is köszönöm a segítséget. :)
További ajánlott fórumok:
- Nem tudja valaki, hogy honnan lehet rendelni világítós csillagocskákat amit a plafonra kell ragasztani?!:)
- Tudja valaki hogy a hi5 új oldalról hogy kell letörölni magunkat .?Nagyon nem tetszik amit hallottam róluk.
- Ha egy internetes oldalról lehet parfümöket rendelni feltűnően jó áron, biztos lehetek benne, hogy eredeti parfümöket árulnak?
- Hogyan kell helyesen köszönni e-mail-ben, ha nem tudom a címzett nevét? (Portrét szeretnék rendelni tőle)
- Nem tudjátok honnan lehet külföldről rendelni olcsó műkörmös kellékeket?
- Külföldi kiküldetés, külszolgálat! Hogyan kell kezelni munkáltatói oldalról?