Nem tudja valaki, hogy honnan lehet rendelni világítós csillagocskákat amit a plafonra kell ragasztani?!:) (tudásbázis)
AZebay foglalkozik ezzel én is vettem de festéket...
megteszi mert vizzel higíthatod és nem mérgező,ajánlom
Nah megvannak a csillagaim.:) Tescos (500FT-OS):)
Remélem ha felragasztom nem lesz csillaguhullás,és megállják a helyüket.:)
Nálunk kis Tesco van, a játékrészlegnél szokott lenni, ha lehet kapni.
Műanyag tasak, olyan, mint amiben a filctollak is vannak. A különböző méretű csillagok mellett gyurma-ragasztó (Blue teck talán a "hivatalos neve) is található benne, amivel a falra lehet tenni.
De tudom!
baumax
Tesco, Kik, Müller, és az ilyen 100-as bolt szerű műanyagosok.
Szokott lenni ajándék és játékboltokban is. Én anno játékboltban vettem.
lehet ezt is meg lehetne rendelni:D
de hogy hol?azt nem tudom.még a nevét sem tudom fejből-mi reklám táblát festettünk vele-de rájöttünk arra nem jó, mert nincs teljes sötétség-úgyhogy vettünk olyan fényvisszaverős festéket(mint a mellények).
azon gondolkoztam hogy meg lehet-e venni ezt a műanyag lapot és kivágni-kreatív boltok.
mert ilyen festéket már vettem-csak sötétben látszik világít-nappal meg pasztell színű-ezt a fajta festéket művészellátóba vettem.
köszönöm köszönöm:)
Azért gondoltam a rendelésre,mert ha netán lett volna vhol neten,akkor lehet van valami extra nagy csillag,vagy nem toom valami újfajta:)
Szia én a Moore ban láttam
én macisat vettem...
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek tényleg fel lehet ragasztani a műkörmöt pillanatragasztóval? Mi lesz a saját körmömmel? Tönkreteszi?
- Porcelán fogra lehet fogékszert ragasztani?
- Fel lehet ragasztani papírtapétát ajtóra?
- SEGÍTSETEK! Inox fém edény (kutyás tál) sík felületéhez (alja) mivel tudok műanyagot stabilan ragasztani? A pillanat ragasztó semmit nem ér.
- Milyen ragasztóval lehet apró dekor elemeket ragasztani?
- Csempére mozaikkockát mivel lehet ragasztani?