Porcelán fogra lehet fogékszert ragasztani? (tudásbázis)
Igen,látom :)
sajnos nincs ilyen ismerősöm!Volt,de ő már meghalt!Lehet,hogy valaki ráharap ám,és ír,vagy nem vették észre! :)
Remélem azért majd javul, és elmész dokihoz is:)
De ha már itt járunk én is kiírtam egy fórumtémát nemrég, de senki nem akar válaszolni:DD Esetleg nincs ismid, aki ebben is járatos?:D
már 2 éve és eddig nem volt vele bajom!
3 napja szenvedek vele!Igen Phlogosolom és Corsodylom is van,meg egy rakat ilyen olyan kenőcsöm,orvosságom...talán valami használni fog!köszi a válaszokat!:)
Igen, közben már láttam....azért ilyen lassú a felfogásom, mert ma 3 órát aludtam :(
Nem lehet, hogy beletört egy fog darab? Mikor húzták ki? Tudsz kérni a gyógyszertárban vény nélküli ecsetelőket, de ezt mindenképp fogorvosnak meg kéne néznie.
áhh nem nyomkodom,magától pukkadt ki az előbb!
Most vérhólyagos!Foghely felett!Azaz kihúzott fog felett ínynél!
Nem végleges megoldást keresek,hanem valamit ami enyhíti a fájdalmat cataflamon kívül,és végre ki tudnám nyitni a számat,anélkül,hogy sziszegnék!
áhh beütött a krach,de nincs segítség :/
viszont még mindig nem tudom,ki volt az a celeb :D
Óóóóóóóóóóóóó, demon, te itt vagy??? :O
Én azt hittem még mindig a góglit böngészed! :DDDD
Itt a tudásbázisban írtam valamit,tudnál segíteni?
A Van köztetek fogorvos a címe!
fogorvos vagy elvira?
Ha nincs ínyedre,kérdeznék valamit tőled?!szabad?
Jajj de vicces...
Márpedig nekünk 3 évig azt tanították, hogy nem lehet! Szóval e mellől most már azért sem tágítok :D
Igenis lehet! Nekem van is! :)
A fogorvosom és a technikus együtt megoldotta. Gyönyörű a fogam és az ékszerem is!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek tényleg fel lehet ragasztani a műkörmöt pillanatragasztóval? Mi lesz a saját körmömmel? Tönkreteszi?
- Nem tudja valaki, hogy honnan lehet rendelni világítós csillagocskákat amit a plafonra kell ragasztani?!:)
- Fel lehet ragasztani papírtapétát ajtóra?
- SEGÍTSETEK! Inox fém edény (kutyás tál) sík felületéhez (alja) mivel tudok műanyagot stabilan ragasztani? A pillanat ragasztó semmit nem ér.
- Lehet-e műfogra fogékszert tenni?
- Mivel lehet porcelánt ragasztani? Van egy talpas tányérom és lejött az alja. Próbáltam megragasztani kemény műanyagrag-val, de nem jó hozzá!