Tudja valaki hogy a hi5 új oldalról hogy kell letörölni magunkat .?Nagyon nem tetszik amit hallottam róluk. (tudásbázis)
Na én is töröltem magam!!!
Be kell lépni aztán jobbra fenn a név mellett van, hogy "account" és lejebb menni és ott van, hogy "cancel my account", oda be kell írni az e-mail címet és a jelszót és megint a "cancel"-re kattintani. Ennyi.
Nekem egyáltalán nem tetszett, hogy tudomásomon kívül a címlistámban szereplőknek küldött barátkérőt.
Szeretném én eldönteni, hogy kit hívok meg.
nem beszélve arról, hogy így olyanok is kaptak tőlem meghívót, akikkel sohasem találkoztam, csak e-mailt váltottunk.
Én töröltem magam.
Felhasználói fiók - lent törlés.
én is olvastam a cikkeket, és nem akarom őket védeni, de nekem semmi ilyen gondom sem volt velük
mindettől eltekintve: a kezdőlapon jobbra fenn a neved mellett megtalálod a felhasználói fiókot ---> rákattintasz és letekersz a lap aljára ---> ott megtalálod, hogy felhasználói fiók törlése <--- ennyi, elég egyszerű
szerintem ez is csak valami reklámfogás lesz ismét, hogy valamelyik másik oldalnak jobban menjen, nagyobb legyen a használati normája, mivel az én email-emről nem szoktak az emberek meghívókat kapni, hacsak én nem küldök, és bár barátkérőm van ismeretlenektől is, nem mert ők kérték, hanem, mert a rendszer automatikusan felajánlja azokat, akik az ismerőseim ismerősei és ha elfogadom a barátkérőt, akkor az illető úgy kapja meg az üzenetet, hogy én jelöltem, hogy a barátja akarok lenni, viszont lehetőségem van elutasítani is az illetőt minden következmény nélkül - szóval, nekem nincs bajom velük, lehet másoknak van ... hát, ha lenne gondom lehet én is azonnal töröltetném magam, de egyelőre nincs :))
Ha jól emlékszem, van a beállításoknál vagy valami hasonlónál egy olyan, hogy profil törlése...
Kis betűvel valahol.
Én is nehezen találtam meg.
Sajna megnézni nem tudom Neked, mert én is töröltem magam. :o)
További ajánlott fórumok:
- Olvastam, hallottam - megosztom
- Azt hallottam, hogy a baba a volt férj nevére lesz anyakönyvezve, ez igaz?
- Az orvosok véleményét már hallottam, és a tiétek?
- Azt hallottam, ha éhgyomorra citromot eszek az fogyaszt. Van ezzel valakinek valamilyen tapasztalata, vagy hülyeség az egész?
- Tegnap hallottam, hogy 6 alap íz van! Mik ezek?
- Tudja valaki hogy a hi5 új oldalról hogy kell letörölni magunkat?