Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Mounjaro tapasztalatok fórum

Mounjaro tapasztalatok (beszélgetés)

20. maridecember (válaszként erre: 18. - Tami)
márc. 9. 09:05
az nem kevés! Ami azt illeti nekem sem omlanak le a kilók, de talán azért mert nem túl sokat kell fogynom! Szóval kitartás!
19. Tami
márc. 9. 08:35
Nem igazán van itt mozgás
18. Tami
márc. 4. 22:04
Sziasztok. 3 alkalommal szúrtam magam de csak 2 kg ment le pedig tartom az 1200 kcalt. Kicsit csalódott vagyok
17. maridecember (válaszként erre: 16. - Ildikócska)
febr. 27. 19:27
az klassz lesz....sok sikert!
febr. 26. 05:31
Sziasztok! Én az első szúrás on vagyok túl.sokat kell fogynom. Az olvasottak alapján bízom benne, hogy nekem is sikerül. Jelentkezem az eredményekkel.
15. maridecember (válaszként erre: 14. - Maridecember)
febr. 16. 11:47
Csepelen vettem jan.2.-án a 2,5 miliset, a Vénusz utcai patikában, ott volt a legolcsóbb, akkor 94 500 Ft,,,,most már lentebb ment at ára cca 20 %-al
14. maridecember (válaszként erre: 12. - Elyn)
febr. 16. 11:46
Csak jót tudok írni róla! Klassz a közérzetem, lassan, szépen fogyok is! Ha tudod, érdemes elkezdeni!
13. Tulipán4 (válaszként erre: 1. - Maridecember)
febr. 14. 08:01

Szia

Megírnád, hogy mennyibe kerül a havi adag?

Rákerestem, de sehol nem találom az árát.

12. Elyn (válaszként erre: 11. - Maridecember)
febr. 13. 18:14
Érdeklődni szeretnék, hogy azóta milyen tapasztalataid vannak? Az injekció beadása könnyen megy?ÉN is gondolkodóba estem, de kicsit félek tőle, egyrészt az injekciózást elég macerásnak találom, másrészt tartok tőle, hogy később nagyon gyorsan vissza lehet hízni..
jan. 31. 08:26
Ma kezdtem az 5 ml-et szúrni és ma elindult lefelé az 5.-ik kg, ez eddig remek, állítólag az 5-s nagyon hatásos, a zsírsejtek gyorsan leépülnek...
jan. 13. 07:24
11 nappal ezelőtt szúrtam először -3,5 kg....persze ennek egy része víz, de így is klassz! Nincs semmi mellék hatása...remekül érzem magamat.....étvágyam sincs, de igyekszem rendszeresen enni, mert azt a szokást meg kell tartanom, ha lefogytam akkor is.....remélem sikerül!
9. globus (válaszként erre: 8. - Maridecember)
jan. 10. 11:21
Én minden bajt a terhességtől datálok. A cukrot, örökös fogyás-hízás problémát. Azelőtt kifejezetten sovány voltam, vizsgálatokra hordtak miatta. Jelenleg girhes, kíváncsi vagyok, meddig tart.
8. maridecember (válaszként erre: 7. - F78a5227f0)
jan. 10. 11:08

ha tudnád hogyan működik egy hízékony ember szervezete, akkor nem kérdeznél ilyet.....16 éves korom óta fogyókúrázom, most 73 vagyok....szóval tisztában vagyok az életmódváltással is...csak röviden:

A hízékony ember állandóan éhezik, hiába fogy le, a szervezete állandóan tartalékolásra hangolja, a kalória megy a zsírsejtekbe, nem pedig az izomba és oda ahová amúgy kellene.....ettől a szervezet állandóan éhes....ördögi körforgás....ez a gyógyszer éppen ezt a hormont szabályozza, ami állandó tartalékolásra készteti a szervezetet....a kövér ember fogyókúrától nem fogy le véglegesen!!

jan. 10. 10:39
Miért nem gondokodsz inkább életmódváltásban a "csodaszerek" helyett?
6. maridecember (válaszként erre: 3. - Babyapocakban)
jan. 10. 10:15
igen, számomra is ez nagy kérdés.....mi lesz ha újra lefogyok??????
5. globus (válaszként erre: 4. - Maridecember)
jan. 9. 15:45

Mennyi idő után fordult így meg?

Cukorbeteg vagy?

4. maridecember (válaszként erre: 2. - Globus)
jan. 9. 15:29
mert nem fogytam tőle...sőt híztam
3. babyapocakban (válaszként erre: 1. - Maridecember)
jan. 8. 09:45
Egy dolog lefogyni - bármivel -, de hogy utána okos legyél, az egy másik.
2. globus (válaszként erre: 1. - Maridecember)
jan. 7. 21:07
A szemaglutidot miért kellett abbahagyni?
jan. 7. 20:54
Mindent kipróbáltam már, hogy lefogyjam azt a 20 kg-ot, amit az ozempicos fogyás után visszahíztam.Most kezdtem a mounjarot szúrni. Nagyon drága, de remélem hatásos lesz. Szúrta már itt valaki és sikeres lett?

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook