Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Mounjaro tapasztalatok fórum

Mounjaro tapasztalatok (beszélgetés)

jan. 31. 08:26
Ma kezdtem az 5 ml-et szúrni és ma elindult lefelé az 5.-ik kg, ez eddig remek, állítólag az 5-s nagyon hatásos, a zsírsejtek gyorsan leépülnek...
jan. 13. 07:24
11 nappal ezelőtt szúrtam először -3,5 kg....persze ennek egy része víz, de így is klassz! Nincs semmi mellék hatása...remekül érzem magamat.....étvágyam sincs, de igyekszem rendszeresen enni, mert azt a szokást meg kell tartanom, ha lefogytam akkor is.....remélem sikerül!
9. globus (válaszként erre: 8. - Maridecember)
jan. 10. 11:21
Én minden bajt a terhességtől datálok. A cukrot, örökös fogyás-hízás problémát. Azelőtt kifejezetten sovány voltam, vizsgálatokra hordtak miatta. Jelenleg girhes, kíváncsi vagyok, meddig tart.
8. maridecember (válaszként erre: 7. - Archer84)
jan. 10. 11:08

ha tudnád hogyan működik egy hízékony ember szervezete, akkor nem kérdeznél ilyet.....16 éves korom óta fogyókúrázom, most 73 vagyok....szóval tisztában vagyok az életmódváltással is...csak röviden:

A hízékony ember állandóan éhezik, hiába fogy le, a szervezete állandóan tartalékolásra hangolja, a kalória megy a zsírsejtekbe, nem pedig az izomba és oda ahová amúgy kellene.....ettől a szervezet állandóan éhes....ördögi körforgás....ez a gyógyszer éppen ezt a hormont szabályozza, ami állandó tartalékolásra készteti a szervezetet....a kövér ember fogyókúrától nem fogy le véglegesen!!

jan. 10. 10:39
Miért nem gondokodsz inkább életmódváltásban a "csodaszerek" helyett?
6. maridecember (válaszként erre: 3. - Babyapocakban)
jan. 10. 10:15
igen, számomra is ez nagy kérdés.....mi lesz ha újra lefogyok??????
5. globus (válaszként erre: 4. - Maridecember)
jan. 9. 15:45

Mennyi idő után fordult így meg?

Cukorbeteg vagy?

4. maridecember (válaszként erre: 2. - Globus)
jan. 9. 15:29
mert nem fogytam tőle...sőt híztam
3. babyapocakban (válaszként erre: 1. - Maridecember)
jan. 8. 09:45
Egy dolog lefogyni - bármivel -, de hogy utána okos legyél, az egy másik.
2. globus (válaszként erre: 1. - Maridecember)
jan. 7. 21:07
A szemaglutidot miért kellett abbahagyni?
jan. 7. 20:54
Mindent kipróbáltam már, hogy lefogyjam azt a 20 kg-ot, amit az ozempicos fogyás után visszahíztam.Most kezdtem a mounjarot szúrni. Nagyon drága, de remélem hatásos lesz. Szúrta már itt valaki és sikeres lett?

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook