Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mit gondoltok Tiian (Lifetilt) Tomi új semmi sallang diétájáról? fórum

Mit gondoltok Tiian (Lifetilt) Tomi új semmi sallang diétájáról? (beszélgetés)

5. kannanana (válaszként erre: 4. - Violet18)
febr. 1. 17:24
Én is szeretem többnyire a stílusát. Írd be chatGPTbe, hátha ajánl különböző recepteket, ha mindenképpen szeretnéd kipróbálni. Nekem ismerősöm fogy vele egyébként.
4. Violet18 (válaszként erre: 3. - Kannanana)
jan. 30. 23:09
Igen ez a bajom nekem is. Nem vagyok konyhatunder nem tudok 3 alapból 8 félét varazsolni, így elég monoton a kaja. De a stílusát imádom
3. kannanana (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 28. 12:53

Kb ugyanaz tényleg. Én minőségibb diétára számítottam, meg nekem ez nem is fér össze igazán a kék zónás életmóddal. Persze érte, hogy hangsúlyózta, hogy ez még csak egy előkészítés, de hetekig ugyanazt enni, nekem nem szimpatikus. Így épül fel: A-B-A-B-C-C. Vagyis az utolsó 2 hét egyben ugyanaz. Az első 2 pedig ismétlődik.

Abban nem kételkedem, hogy fogyni lehet vele, mert 1200-1400 kcal kb egy nap, ráadásul időszakos böjt alapú, és 8 órán keresztül lehet enni, aztán 16 órán át csak víz és natúr tea iható. Biztos hatásos, de kcal számolással és böjttel sokkal változatosabb étrenddel is lehet fogyni.

Kíváncsi vagyok, hogy ezek után milyen lesz a Longevity program. A termékei egy része tényleg jó minőségű: a pyruvat, az immunvitamin és a hairpaka. A kollegénje nekem nem hozta azt sem, amit egy Gal tud.

jan. 7. 11:16
Amúgy biztos jó, én csináltam korábbi csomagjait bakkerosat is, ezekkel fogytam terhesség után.
jan. 7. 08:41
Van aki megvette? Ahogy láttam a kommentekből szinte ugyanaz mint 2020-ba a közös fogyás csomagba. Csak egy két alapanyag változott meg és egy hétig minden nap ugyanazt kell enni.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook