Mit gondoltok Tiian (Lifetilt) Tomi új semmi sallang diétájáról? (beszélgetés)
Kb ugyanaz tényleg. Én minőségibb diétára számítottam, meg nekem ez nem is fér össze igazán a kék zónás életmóddal. Persze érte, hogy hangsúlyózta, hogy ez még csak egy előkészítés, de hetekig ugyanazt enni, nekem nem szimpatikus. Így épül fel: A-B-A-B-C-C. Vagyis az utolsó 2 hét egyben ugyanaz. Az első 2 pedig ismétlődik.
Abban nem kételkedem, hogy fogyni lehet vele, mert 1200-1400 kcal kb egy nap, ráadásul időszakos böjt alapú, és 8 órán keresztül lehet enni, aztán 16 órán át csak víz és natúr tea iható. Biztos hatásos, de kcal számolással és böjttel sokkal változatosabb étrenddel is lehet fogyni.
Kíváncsi vagyok, hogy ezek után milyen lesz a Longevity program. A termékei egy része tényleg jó minőségű: a pyruvat, az immunvitamin és a hairpaka. A kollegénje nekem nem hozta azt sem, amit egy Gal tud.
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?
- Komoly kérdés. Mit gondoltok ezekről a párbeszédekről? (szeretet)