Tenkesgulyás recept
120 perc
A Tenkesgulyás hozzávalói:
Tenkes gulyás recept
Hozzávalók:
1 kg sertéscomb
1 kg fejes káposzta
1 fej hagyma
1 pohár tejföl
liszt
só
pirospaprika
1 ág csombor (borsikafű)
A Tenkesgulyás elkészítési módja:
Tenkes gulyás recept Hozzávalók: 1 kg sertéscomb 1 kg fejes káposzta 1 fej hagyma 1 pohár tejföl liszt só pirospaprika 1 ág csombor (borsikafű) A húsból a szokásos módon pörköltet készítünk. A káposztát kb. akkora nagyságú kockákra vágjuk, mint a húst. Ha a hús megpuhult, a káposztát hozzáadjuk.Picivel több vízzel engedjük fel,mint amennyi ellepi. Hozzáadjuk a csombort, sóval ízesítjük. Ha a káposzta is megpuhult, liszttel elkevert tejföllel behabarjuk. Krumpligombóccal tálaljuk
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: anya63, 2010. jan. 26. 13:00
A tenkesgulyás elkészítési módja és hozzávalói.