Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Tejkaramellás almaleves recept

Tejkaramellás almaleves recept

Elkészítési idő 20 perc
Kalóriaszegény Kalóriaszegény

A Tejkaramellás almaleves hozzávalói:
4 alma
mézeskalács fűszerkeverék
2 dl tejszín(elhagyható)
fél cs. tejkaramellás pudingpor


A Tejkaramellás almaleves elkészítési módja:
Az almát meghámozzuk, feldaraboljuk, kevés mézeskalács fűszerkeverékkel megpároljuk.Pár evőkanál almát félreteszünk, a többit turmixoljuk.Visszatesszük a tűzre, ekkor beletehetjük a tejszínt is.Kevés lével kikeverünk fél csomag tejkaramellás pudingport, majd ezzel besűrítjük a levest.A végén beledobjuk a félretett almadarabokat.

Hűtve fogyasszuk!


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A tejkaramellás almaleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook