Tejkaramellás almaleves recept



4 alma
mézeskalács fűszerkeverék
2 dl tejszín(elhagyható)
fél cs. tejkaramellás pudingpor
A Tejkaramellás almaleves elkészítési módja:
Az almát meghámozzuk, feldaraboljuk, kevés mézeskalács fűszerkeverékkel megpároljuk.Pár evőkanál almát félreteszünk, a többit turmixoljuk.Visszatesszük a tűzre, ekkor beletehetjük a tejszínt is.Kevés lével kikeverünk fél csomag tejkaramellás pudingport, majd ezzel besűrítjük a levest.A végén beledobjuk a félretett almadarabokat.
Hűtve fogyasszuk!
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: veroosh81, 2009. ápr. 8. 21:28
A tejkaramellás almaleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.