Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Tejfölben sült alma recept

Tejfölben sült alma recept

Elkészítési idő 30 perc

A Tejfölben sült alma hozzávalói:
80 dkg alma
10 dkg porcukor
10 dkg vaj
15 dkg zsemlemorzsa
4 dl tejföl


A Tejfölben sült alma elkészítési módja:
Az almákat meghámozzuk, negyedeljük, a magházat eltávolítjuk. A vajat megolvasztjuk és a zsemlemorzsát beleszórva világosra pirítjuk.Egy tűzálló tálat kivajazunk. Az almadarabokat belerakosgatjuk egy sorban,meghintjük porcukorral és pirított morzsával,meglocsoljuk tejföllel.A rétegezést addig folytatjuk, amíg van alma. A tetejét tejföllel jó bőven meglocsoljuk és forró sütőbe tesszük. 200C-on 20 perc alatt átsütjük. Forrón tálaljuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A tejfölben sült alma elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook