Mi lehet a torkomon oldalt ez a fehéres elszíneződés az egyik részén? (tudásbázis)
Tüszős mandulagyulladás.
Ez általában nagyon fájdalmas.
Jobbulást.
Én gargarizáltam langyos sós vízzel, ha arról volt szó.
Azért nem ajánlom, mert nem mindenki bírja. De ha nem okoz gondot, akkor nagyon hasznos lehet.
Torokgyulladás lehet valóban.
A patikában kapható Dorithricin nevű szopogató tabletta nagyon jó. Antibiotikum tartalmú. Szerintem azt vegyél. Ha marad ki, jó lehet még később a gyermekednek is, mert gyermekkortól kezdve alkalmazható.
Sós vízzel öblögetés is segíthet leoldani a váladékot.
Addig meg sajnos tűrni kell picit.
Ha nem javul akkor viszont doktor lásson.
A napokban annyira megfáztam hogy a torkom is annyira be gyulladt hogy már sírtam szinte a fájdalomtól pedig jól birom a
fájdalmat de ez már sok volt,annyira fájt. Utána úgy döntöttem nem bírom tovább elmegyek az orvoshoz hogy írjon ki valamit rá.Mert enni,se beszélni nem tudok rendesen mert kellemetlen, a fájdalom miatt annyira erős sőt még nyelni is fáj.Kaptam -fajta orvosságot,az egyik eléggé erős a másik kettő meg ilyen szopogatós tabletta féle. Annyit mondott hogy nagyon piros a dolgom rendesen van gyulladva viszont az a fehéres elszíneződés nem tudom mi a torkom egyik felén tettem ki képet aki tud segíteni. Hogy vajon az mitől lehet én már arra is gondoltam hogy mandula gyulladás féle de fogalma se nincs mi az ezért tettem ki egy képet az adatlapomra hátha,valaki tud segíteni. És arra is kíváncsi lennék járt-e már valaki így hogy elviselhetetlen fájdalmat érzett a torokfájás miatt és végül mi hozta helyre.
További ajánlott fórumok:
- Ha a hús nem nyálkás, és nincs elszíneződve, viszont volt kicsi szaga, akkor az fogyasztható még vagy romlott?
- Medencénkben a víz elszineződött... Valakivel előfordult már?
- Tudnátok ajánlani valamit, amivel szép fehérré varázsolhatnám a mosdómat és eltüntethetném a nem kívánt foltokat, elszíneződéseket?
- Szájban jelentkező, nem letörölhető fehér elszíneződés mi lehet?
- Hogy lehet gránátalma okozta elszineződést eltüntetni a köröm alól?
- Az arany elszíneződhet?