Szájban jelentkező, nem letörölhető fehér elszíneződés mi lehet? (tudásbázis)
Nálam detto így van.Volt fogfúrás,csiszolás nyálszívó nélkül,folyt a torkomra a víz.
De a gégészeten is űltem a székben kitátott szájjal,kinyújtott nyelvvel és mondta a doki,nyeljem le a nyálat,persze nem tudtam nyelni és még a gégetükör is a torkomba volt.Öklendeztem,nem birom ha a nyelvcsapomhoz vagy a torkomhoz érnek,nagyon erős a garatreflexem.
Sokan vannak akik rendszeresen nézik a torkukat.Akinek gyakran begyullad,fáj,természetes,hogy nézegeti.
Nekem is sokszor van valami gond a torkomban,én szinte naponta megnézem és ha látok valami elváltozást,aznap megyek a gégészetre.
Ennyire nem foglalkozik veled senki? Szomorú.
Egyébként szerintem hipohonder vagy.
De, szórakozol ezzel a sok, hülyébbnél hülyébb fórumkiírásoddal.
Elég gáz, hogy csak ilyen tré szórakozást tudsz elképzelni.
Fájlalom, hogy kitetted azt a képet.
Főleg, mert feljött tőle a savam. Másrészt meg ezen is annyit fogsz majd rugózni, mint a gümőkön a nyakadon?
Jézus, irgalmazz!!
Nati!
Baromi fárasztó vagy te is,és van egy jó ötletem hogy egy kis ideig ne magaddal foglalkozz!
Menj már el légyszi Ódrival csizmát csináltatni!
Tök jó páros lehetnétek!
Kétlem hogy van kièt lenyelnie.😁
Fárasztó.
Natika, az itteni szórakozás helyett menj fogorvoshoz, mert tiszta gáz, ahogy a fogaid kinéznek! Jól látom, hogy lukadnak is?
Én nem mutogatnám!
Szóval elhiszem, hogy jól szórakozol, de irány a fogorvos inkább.
Fogorvost addig viszonylag bírom míg nem a leghátsónál ügyködik, ott is az a tampon szörnyű amivel teletömködi a területet.
A legnagyobb problémám mégsem ez, hanem hogy nem tudok tátott szájjal nyelni, igy a fúráskor fröcsögő víz szokott elszökni a nyálelszívó elől és kezd csordogálni lefelé, na ott kezdődnek a gondok. Mindig azt hiszik jön a róka, én meg kétségbeesetten próbálom elmagyarázni hogy dehogy, csak nem tudok nyelni. :D
Ne is mondd!A fogorvosok réme vagyok,mert már attól öklendezek hogy a fogamat piszkálja!
A fogmosáskor pedig volt hogy hánytam is!
Így szégyen ide vagy oda,csak reggel mosok fogat!
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Mi történt? Miért nem jelentkezik?
- Ki jelentkezett a nagy őszi fogyiversenyre?