Hogy lehet gránátalma okozta elszineződést eltüntetni a köröm alól? (tudásbázis)
De itt nem a köröm felületéről van szó.
A köröm alatti rész színeződött el.
Én is jártam már így meggy magozásakor. Csak a gránátalma sokkal makacsabb, Ezért nem tudja a körme alól az elszíneződést eltüntetni.
Én így értelmeztem.
Akkor a saját festetlen körmödről van szó?
1.) fogkrém. Ahogy a fogainkat is fehéríti, ha csak elszíneződik, úgy a körmökkel is megteszi.
2.) Szódabikarbonát. Körömkefe beszappanozna+szódabikarbonátot szórj rá és azzal dörzsöld.
3.) Én ha nem festett, akkor kicsit meg szoktam "reszelni" a tetejét. Van a smirgliszerű körömreszelő, ami több erősségben van és polírozni is lehet vele. Én azzal szoktam kicsit reszelgetni a körmeimet, ha beszíneződik bármitől.
Ezek után, ha még marad rajta, akkor kifestem, de általában ezek közül valamelyik segíteni szokott.
Egy rakas ossztriga hejjat ugyis kimosok. Talan a hydogenperoxid segit. Csak az leviszi a borom is.
Regen a csont feheritesre hasznaltam.
Klor alapu.
Es a marhaeoeszapoant is probaltam.
Akkor majd leno, es maskor kesztyut vesznek. Koszonom mindenkinek.
Érezni, ha a bőrre kerül, de nem mar.
Esetleg fürdőszobai tisztítószerrel próbáld meg. Van egy pink hajfestékem, ami erősen elszínezi a bőrt (nem adnak hozzá kesztyűt), ezzel szoktam lemosni.
Ha a Domestost túlélted, ez se kellemetlenebb.
En az arany lappal dolgoztam.
A restaur baratnom eltorte a labdat, es a negyediken lakott.
Minden kajat felhordtam, es a "legolcsobb szintelen tomennyet", ami miatt kirohogtek.
Aranyozott hamburgert nálunk is árulnak, úgy tudom. Valamelyik műsorban láttam, nem emlékszem, melyik műsor volt.
Hát, egye akinek az kell!
Nem mondtam, hogy kamuztál volna. Eszembe sem jutott. Csak a Domestos elég drasztikus szer mondjuk a citromléhez képest. Én nem is szeretem, inkább hajlok a szelídebb megoldások felé.
Na, később olvastam alaposabban a hsz-edet, hogy lassan nő a körmöd. Mindegy. Majd lenő.
En mar siman lesikaltam sokszor Domestossal. Ha redvas dolgot kellett megoldani, de nem volt kesztyu akar otthon, akar meloban.
En nem kamuztam magamrol. Dolog, megoldjuk.
Hát, ha már megtörtént, nincs mit tenni. Tippem sajnos nincs.
Ha ennyi mindennel próbálkoztál, és nem jött le, akkor inkább pihentesd már a kezedet, nehogy kárt okozz. A Domestost én meg sem próbáltam volna. Nem marta ki a kezedet?
Hagyd lenőni a körmödet, kibírod! Főleg, ha gyorsan nő.
Kicsit hulye voltam, es nem vettem kesztyut, mikor granatalmat magoztam. Ekkora mennyisegben nem csinaltam meg soha.
Probaltam
-szappannal
-citromlevel
-ecettel
-tomeny cirtomsavval
-olajjal
-kezkremmel
-acetonnal
-domestossal.
Kefevel, koromreszelo vegevel, fogpiszkaloval.
Epp csak a WD-40 nem fujtam ra.
A kollegam szerint felejtos, Torokorszagban pont azert hasznaljak hagyomanyosan szinezesre, mert eltuntethetetlen.
Lassan no a kormom, ezert ha valakinek van tippje, kiprobalman, mert ugy nezek ki, mint egy gyokerturo mano, de ha nincs mit tenni, majd leno :P
További ajánlott fórumok:
- Ha a hús nem nyálkás, és nincs elszíneződve, viszont volt kicsi szaga, akkor az fogyasztható még vagy romlott?
- Pattanás utáni hegeket hogyan lehetne eltüntetni?
- Vastag comb, vékony derék! Hogyan lehet eltüntetni a zsírocskákat, a belsőcombról? Minél hamarabb!:D
- Medencénkben a víz elszineződött... Valakivel előfordult már?
- Hogy lehet herpeszt minél gyorsabban eltüntetni?
- Az arcbőrön lévő nap okozta foltok ellen lehet e tenni valamit? Esetleg eltüntetni?