Hogy lehet herpeszt minél gyorsabban eltüntetni? (tudásbázis)
Nekem egyfajta körömvirágkenőcs használ, a dr. Theiss-féle. Mást hiába kenek rá, nem ér semmit, de ez... valószínű más az összetétele, kinézetre is eltér a többi körömvirágos krémtől.
Na mindegy, amikor érzem, hogy bizsereg a szám és kezd hólyagosodni, bekenem, és nem lesz belőle nagy, csak éppen hogy látszik, és sebes sem lesz utána.
Nekem nagyon ritkán van herpeszem.De most lett:(
Zovir@xot vettem meg C vitamint.Remélem jó lesz:)
Sziasztok!Olvassatok utana az Ezustkolloid oldatnak.Allitolag nagyon hatasos. En elekzdtem szedni, kuraszeruen, majd beszamolok, hogymilyen hatasa van. elvileg nagy kart nem tud okozni, desztillalt viz es nagy tisztasagu ezustot tartalmaz, ami koztudottan virusolo, fertotlenito.Szoval majd beszamolok itt, hogy mukodik e!Mindenkinek herpeszmentes vidam eletet kivanok!
:P
Igen van párom! És csókolózunk eleget :)
Majd akkor ráteszünk még egy lapáttal :)
Nekem most múlt el a számról...
ráadásul dupla volt! :S
Van párod? csókolózol eleget?
Lehet hülyének néztek, de nekem csak akkor jött ki ha nem smaciztam eleget:DDD
Mióta párkapcsolatban vagyok, nincs egyáltalán...
Pedig azelőtt havonta előjött:(
Szia, hasonlo problemaval kuzdok, de en sokkal durvabb szituacioban vagyok.
Figyelj, eloszor is, erre nincs gyogyszer, virusok ellen probalnak kifejleszteni ujabb gyogyszereket,de egyik sem hatasos. Megelozni csakis ugy lehet, hogy immunizalsz, en javasolnek csomo dolgot, priviben elkuldom.
Nekem az elmult hetben a harmadik herpeszem mulik el a szamrol. A kezemen akiutesek mar egesz jol begyogyultak. S ez meg enyhe lefolyasu volt. Tavaly 3honapig munkakeptelen voltam emiatt.
aha ez nem normális immunrendszeri gyengeség lehet. immunerősitő szerek kellenek. de a virusok ellen sajna nincs gyogyszer max megelőzés.
ugye aki megkapta az élete végéig hordozza és az idegducokban lappang. pálinkával kell kenni vagy zviraxal. probáld ki a lenkei immunerősitő szereit
én napont alapbol szedek 2000-3000 mg C-vitamint_D
Sziasztok!
Mit tudtok tanácsolni, hogy megelőzzem a herpeszt?
Az elmúlt fél évben vagy 5x volt az ajkamon, és az a fura, hogy előtte meg majd 3 évig nem volt. Javasolták, hogy ilyenkor szedjek be 1000 mg C-vitamint, de ez sem segít :(
Óviban dolgozom, folyton beteg kis lurkók között, szerintem ettől gyengül az immunrendszerem :(
Tanács? Tapasztalat? Ötlet? Bármi...
Nekem már régóta van sajnos herpeszem, de a rosszabb
fajtából.Kezeltek vele,de nemhogy kevesebb, inkább mindig több lett belőle. Különféle kencéket próbáltam már, de a leghatékonyabb a Neogranormon nevü kenőcs. Mikor érzem,hogy kezd égetni, akkor már
elkezdem kezelni.Így nem lesz olyan hólyagos és rövid időn belül elmúlik. Remélem másnak is használ.
Nekem elég sok problémám van a herpesszel.Használok zoviraxot,meg előtte sok fajta kenőcsöt kipróbáltam rá,de olyan mintha ezek a szerek táplálnák.Egyszer még úgy is jártam,hogy az alsó ajkamon kijött,bekentem,és aztán a felső ajkamra is átterjedt,4 napig nem tudtam enni,csak olyat amit szívószállal lehet...:(
Ha valaki tud valami jó megoldást lécci segítsen.
Előre is köszönöm.
Akkor lehet, hogy a szélsőségeket nem bírja... :-))))
A kenőcsökkel anno én is mindig így jártam.
További ajánlott fórumok:
- Pattanás utáni hegeket hogyan lehetne eltüntetni?
- Vastag comb, vékony derék! Hogyan lehet eltüntetni a zsírocskákat, a belsőcombról? Minél hamarabb!:D
- Szeplőket mivel lehet eltüntetni?
- Hogyan lehet eltüntetni pár ősz hajszálat?
- Hogyan lehet eltüntetni a terhesség csíkjait?
- Hogyan lehet megelőzni és a lehető leghamarabb eltűntetni az orrban megjelenő herpeszt?