Hogyan lehet eltüntetni a terhesség csíkjait? (tudásbázis)
Hál' isten nincs problémám 60 fölé sohasem engedem a mérleget!A terhességeket leszámítva 58kg a súlyom,ha télen felszalad 60-ra akkor nincs kaja!:)
Már nem zavarnak a csíkok!:)
kb már 8 éve vagyok ilyen dagi(+ -5 kg ingadozással)
az ágyat 5 éve használom......
csak tapasztalatból írtam:)
Patapucs, az én fiamnál is hasonló a helyzet, a kamaszkori hirtelen növéstől. Először nem tudtam elképzelni, mik azok a csíkok a hátán. Aztán rájöttem, és meglepődtem, mert azt hittem, csak terhességnél, hirtelen hízásnál fordul elő. Én mindkét terhességemnél megúsztam, erre a gyerek kifogta.
Nem lehet,hogy a 20 kg pluszodtól halványult?
Igazán nincs mit!
De a flabi is sokat segített:)
(flabelos)
Aha,ertem....kifogom proballni mindenkepp koszonom szepen,hogy megosztottad velem:-)
Hélium/infra lámpa van benne jáde kővel,ez mind rendkivűl jótékony/gyógyító hatással rendelkezik.Tehát egyértelmű a bőrön látsz először változást,kisimulnak a ráncok is.Nem csoda ágy,nem alkalmas mindenre,de érdemes kipróbálni.
Hat,csak +raadas volt,hogy eltuntette:-)es mondram,hogy ilyen dolgokra is jo lesz?
Rendszeresen kell használni,legalább 2 naponta,egy év és talán teljesen eltűnik.Engem egyáltalán nem érdekeltek a csíkok,a hátam miatt kezdtem el használni,de közben mindenemet helyretette:)
Piha,jollhangzik...most neztem,nalunk is van[mert en Szlovakiabol vagyok]...
Biztos!Mert nem én voltam az egyedüli akinek eltüntette!Ingyenes volt 3 évig,most egy alakalom 1000 Ft körüli,40 perc.
Cherry coke es biztos vagy benne,hogy ez tuntette el????mennyiert csinaltak?
igazából nekem a vérnyomásom,a cukrom és a koleszterinem tettet helyre,mellékesen meg eltüntette a combomról az összes csíkot:)
Dominos nyaron nemjarhatunk pulcsiba.....cherry coke....aha ertem:-)
pulcsi jobb: kis helyen elfér, viheted magaddal, bármikor előkaphatod :)
abrakadabra, csiribú-csiribá...felvettem egy pulcsit, és hipphopp eltűnt.
Koszonom szepen a valaszaitokat....de irhatnanak meg tapasztalatokat mielott belevagok....a holgyike olyan nyomulos volt,mindjart idopontot akart adni meg azzal is tette le a telefont hogy varja a hivasom....pedig keszogeztem csak = informaciot akarok.....eroltette magat...
én folyamatosan kentem terhesség alatt, mégis fullra szétrepedt a köldökömnél.. ez alkat kérdése, adottság.. 160centimhez volt egy 3,85ös babám...
nem tünt még mindig el. most 3,5éves... nyáron nem egyformán barnul a bőrrel..
állítólag lézerrel javítható... de majd csak akkor próbálom ki, ha nem akarok több gyereket
Már próbáltam azt is! Jó a bőrnek, szép lesz tőle, de mégegyszer mondom: eltűnni nem fognak. Ha van pár százezred egy kitartó, rendes kúrára, vágj bele, mert tényleg klassz és az igaz, hogy halványít valamit, de csak azért mert a bőrt teszi rendben kívülről, ami elkozmetikázza azt, ami alatta tönkrement.:P A galvánáramos gép nagyon jó még rá, hasonló az eredmény mint a Mezoval, nekem van itthon ilyen gépem a Nuskin-től...
Hat annyi helyen ha meglennek plasztikazva amennyi helyen repedve hat igen furan neznek ki teli varratokkal...majd hegekkel....
Ma telefonaltam egy kozmetikaba...a holgyike csodákat igert mezoterapiaval....nemtooom....
Bocsi, ha volt már plasztikád akkor tudhatod, hogy más nincs, attól sajnos hogy kisebbek és nem lilultak el ugyanúgy sérült terültee a bőrnek, maradandóan:-S
Igen, plasztikának nevezik a módzsert, hasplasztikának.
A stria a bőr maradandó sérülése, tulajdonképpen megszakad.
A sérült területen ahol az "atrófiás" tehát mélyebb rész van a pigmenetek sem működnek úgy ahogy egy ép terület, így pl: barnulni sem olyan tempónban barnul, mint az ép, és van akinek egyáltalán nem vált már színt és enyhén csillogós/fénylő is, szinténa bőr rétegeinek sérülése miatt....
Megelőzni lehet, a halványítni, tompítani lehet, de csak kivágással lehet eltüntetni!
További ajánlott fórumok: