Tudnátok ajánlani valamit, amivel szép fehérré varázsolhatnám a mosdómat és eltüntethetném a nem kívánt foltokat, elszíneződéseket? (tudásbázis)
Kb. 10 évig kellene, hogy kitartson a festés, hátha. :))
Nagy bontás lenne, nem akarom.
uhhh,jól megjártad ezzel...
tudom,könnyű mondani,mert biztos nem egy-két fillér,de előbb utóbb ha kicserélteted akkor jársz legjobban.Ahogy telik az idő,egyre csúnyább lesz,meg az átfestés is ki tudja meddig tart majd,mármint a helyrehozott állapot,lehet a festék elkezd majd hamar kopni,pattogzik,de isten ments hogy az ördögöt fessem a falra.Minden esetre jó nagy bosszúság,pf...:(
Ma átsikáltam a Duck wx-zselével. Fényesített rajta, ahol nem súrolták le a felszínt.
Úgyhogy festés lesz ebből.
Én a hipót porcelánra írtam, nekem porcelán a mosdóm és arra tökéletes. Ezenkívül a szagát is szeretem, tisztaság szagot kölcsönöz és fertőtlenít is.
A műanyag kádhoz nem tudom...de egy misét megér. Végül is mi történhet?
Kellemetlen? DD Tragédia!! :((
És ki sem lehet cserélni, mert akkor körben a csempe, meg járólap tönkremenne. Most keresek, aki átfestene ilyet.
úú ez de kellemetlen lehet.
amúgy sejtem,milyen lehet,láttam már olyat valahol,ami nem porcelán,az anyagát én se tudnám megnevezni,csak nekik olyan kékes színű volt,nem sárga,és már nagyon csúf állapotban :/ biztos nem könnyű rendben tartani
köszönöm ezt még nem próbáltam :)
bárhol megvehetö,mint a domestos többi fajtája?
A flóraszept és egyéb sprayket próbáltam.:(
Lehet még egy próba mosószerrel megéri.
Lehet.:( És igen, úgy látszik, mintha karcos lenne. akkor azzal már semmit nem tehetek?
Be van építve, a fene enné meg. Nem is csak annyi, hogy egy másikat odarakatunk.
Aha!
Tehát nem porcelán a mosdó...Értem. Akkor nem tudok hozzászólni. Nekem a mosdóm és a WC-m porcelán, a kádam akril. És mind a hármat flóraszepttel tisztítom.
További ajánlott fórumok:
- Ha a hús nem nyálkás, és nincs elszíneződve, viszont volt kicsi szaga, akkor az fogyasztható még vagy romlott?
- Medencénkben a víz elszineződött... Valakivel előfordult már?
- Szájban jelentkező, nem letörölhető fehér elszíneződés mi lehet?
- Hogy lehet gránátalma okozta elszineződést eltüntetni a köröm alól?
- Az arany elszíneződhet?
- Csak erősítőgyakorlatokkal is eltüntethető a zsír?