Szemészeti tortúra (beszélgetés)
Nekem gimnazista koromban többször volt árpa a szememen. 1x ki is kellett vágni (juj) .
És én még azt hittem, jól élünk. DD DDDDDDDDDDD
Nem csak az árpának,minden betegségnek lehetnek lelki-okai..Miért ne?
A hozzászólásom,csak egy alternatíva volt..nyilván nem biztos,hogy lelkieredetű,de miért ne lehetne más szemszögből is vizsgálni egy-egy dolgot..
ennél az esetnél pl,régóta fenn áll a betegség.
Na! :)
Tönkreteszel DDD Árpának lelki okai ?
Mesélj, úgyis padlón vagyok.:))
Kálcium citrát is jó és jobb a felszívódása mint a kálciun glükonátnak.
Gyógyszertárban kapható recept nélkül.
Ha mégsem akkor érdemes ezt megnézni
Nem akarok ebbe túl belemenni,de én általában elszoktam olvasni a betegségek lelki okait is..
keress rá,vagy küldök linket,hátha ott is találsz valami hasznosat.
Az receptköteles sajna..
napi 1 elég lesz
Szia!Ha ilyen régóta van,akkor más is állhat mögötte.Én lehet kérnék beutalót vérképre(diabétesz,immunrendszer gyengessége miatt is lehet)
Kislányomnak pár hete volt az egyik szemén,kamillásborogatás és 2 kalcium ampulla segített.Másnapra elmúlt.Gyógyulást,és remélem hamar elmúlik neked is!
nem tudom megérné-e ha bejönnél Bp-re a szemklinikára, szerintem egy hét alatt megcsinálnák, nem kéne áprilisig várnod
itt megvizsgálják, adnak egy időpontot egy hét múlva és megcsinálják
esetleg hivd fel telefonon és kérj úgy időpontot,
lehet hogy adnak úgy is
köszi
Nem tudom mi a helyes,és mi nem,mert mindegyik doki mást mondd. kaposvári szemészet nem egy "leányálom". :(
Sajnálom, hogy így jártál. Szemre nem ajánlom a kamillás borogatást.
Jobbulást!
Szia!
használd a dunsztot,és ne engedd a mütétet.
Hanna unokám igy járt,és a végén magától elmult!
nekünk is volt mütéti időpont,és már minden vizsgálat,altatóorvos meg volt.és...............magától rendbe jött. azóta sem jött elő,ennek 6 hónapja!
kitartás!
Sziasztok!
Árpa nőtt az egyik szememen,lassan 2 hónapja.
A kaposvári kórházban csak egymásra mutogatnak az orvosok. Cseppek,krémek tömkelegét írták fel.Dunszt kötést használok minden éjjel. Április végére kaptam időpontot-tavaly nyáron jegyeztek elő kisműtétre.Mert gyulladt a szemem alja,hús szerű gyulladás van a szemhéjon belül. Kamillával is borogatom.
Szeretném,aki hasonló cipőben jár,járt,adjon tanácsot,mit tegyek még.
További ajánlott fórumok:
- A fiamat a szemészeti klinikára kellene vinnem a Tömő utcába, Kőbánya-Kispesttől hány megállót kell menni a metróval a Klinikákig?
- Ha magam után fizetem az egészségügyi szolgáltatási járulékot, jár-e támogatás kontaktlencsére és kifizetik-e az útiköltséget a szemészetre?
- Tudnátok szemészeti villaképekhez oldalt ajánlani?
- Mennyire rossz ez a szemészeti eredmény?
- A szemészetes papiron előbb a bal vagy a jobb szemem dioptriája van? kérlek segísetek, mert nem tudom, hogy milyek a jobb/bal kontaktlencsé
- Pesten tud valaki jó szemészetet?