A szemészetes papiron előbb a bal vagy a jobb szemem dioptriája van? kérlek segísetek, mert nem tudom, hogy milyek a jobb/bal kontaktlencsé (tudásbázis)
Sziasztok! Én is szemészeti beteg vagyok, a hoxán van egy zárt klub.
Látássérülés és szemészeti gondok címre keressetek rá és bejelentkezhettek, itt a portálon belül a klubok között.
Lilla kedves, és zavart, vagy tisztán láttál vele? Hogyhogy most tűnt fel?
Én az első lencsémat 16 éves koromban kaptam, Évekig viseltem, aztán visszaváltottam szemüvegre, mert nagyon drága volt már fenntartanom. És pár éve, miko rújra akartam lencsét venni, akkor mondta dokinéni, h kellene rá egy cilinder, az egyikre, ami vagy egy 20ezerrel megdobta volna az árát. Anélküliben maradtunk, viszont nem tudtam hordani, csak ritkán, mert szellemképesen láttam vele sajnos, és ez nagyon zavart... :(((( Téged mi zavar most?
Szia!Nem lehet valahol feltüntetve, én 2 helyen is jártam már, de mind a két papíron rajta van, hogy melyik milyen, Egyébként megnéztem mind két helyen a jobbot írták előre!
remélem tudtam segíteni!
Manon
További ajánlott fórumok:
- Színes kontaktlencse
- Észrevétlenül eltűnhet egy kontaktlencse a szemből?
- Ha kontaktlencsém van festhetem a szemem?
- Ha magam után fizetem az egészségügyi szolgáltatási járulékot, jár-e támogatás kontaktlencsére és kifizetik-e az útiköltséget a szemészetre?
- A kontaktlencse dioptriája mindig gyengébb mint a szemüvegé?
- Fordult már elő valakivel, hogy nem akkora dioptriájú volt a kontaktlencséje, mint ami a dobozára rá volt írva?