Színes kontaktlencse (beszélgetős fórum)
Sziasztok . Én a barna szememre vettem kék lencsét. F...k Co...r Bl...s és nem rossz más árnyalat a szemem nem feltűnő annyira
.Ami érdekes, hogy fotón olyan mintha az egyik szemem sötétebb lenne picit...ez mitől lehet? Azt észrevenném ha az egyik lencse kifordítva lenne feltéve? Úgy szoktam feltenni ahogy a folyadékban áll be magától... Köszi
Milyen márkát használsz?
Én most szeretnék újítani színes lencsét, és kerestem a sokak által dicsért ACUVUE COLOR-t, de már nem gyártják. Tudja valaki, hogy csak a neve változott, vagy tényleg nem lehet már kapni?
Sziasztok:)
Nekem évek óta színes kontaktlencséim vannak, volt már ibolya, zöld, sárga, szürke is. Most az amestystet fogom kipróbálni... Soha egyikkel sem volt gondom, és nagyon szeretem őket:)
itt egy gyűjtőoldal:) minden online bolt ára fent van: www.lencse.net
nekem is nem rég ajánlották..
sziasztok:)barna szemre kék kontaklencsét szeretnék rendelni.
Coopervision Expressions Colors vagy
Ciba Vision FreshLook Colors/Colorblends??????
az a görbülettől függ.
ha megfelelő a görbület akkor nem lehet látni.
első körben a neten is szétnézhetsz hogy kb tudd hogy mit akarsz.sok olyan képet és videót találsz (általában angolul) amiben látod hogy adott színes lencsék hogy állnak barna szemen. aztán ha biztosra akarsz menni mindenképp menj el szemészhez aki megmondja milyen lencse jó neked. aztán utána már eldöntheted hogy ott rendelsz vagy a neten.
én a legelső(és eddig utolsó) lencsémet mindenféle orvosi vizsgálat nélkül rendeltem,freshlook volt. nem volt vele nagyobb gondom csak annyi hogy távolba néha homályosan láttam, ami ahogy olvastam lehet amiatt hogy nem volt tökéletes a görbülete a számomra (vagy ki tudja) szóval ezért érdemes elmenni egy vizsgálatra hogy ne legyen gondod vele.árat sajna nem tudok mondani de csak a vizsgálatért kell fizetned a próbalencséért nem.
Sziasztok,
a freshlook colorblends blue vagy true saphire volt valakinek, akinek sötétbarna a szeme? Mennyire változtatta meg? van esetleg valakinek képe?
Köszi Zsu
szio lehet kérni
elvileg ingyenes, de sok helyen szemvizsgálathoz kötik, még akkor is ha elötte voltál, és van már kontaktlencséd.
én szint ez a összes gyártótól kipróbáltam a kék és zöld színt, ingyen. csak meg kell találni a megfelelő helyet. inkább kis optikai boltba menj be, mint ofotértbe, ott nagyobb az esélyed rá, ugy tapasztaltam.
szio
minél rövidebb hordásidejűt veszel annál jobb a szemnek.
kell szemvizsgálat mert kell a szemed dioptriája (ha rossz a szemed - a kontaktlencse és a szemüveg dioptriája nem ugyan az) illetve kell a görbületed.
A vizsgálat alkalmával megnézik a szemed, beraknak egy probalencsét hogy birja-e a szemed egyáltalán, aztán ha minden ok, akkor mehetsz betanitásra :D
ha van még kérdésed irj
remélem tudtam segiteni
neten szerintem necces rendelni, mert mégiscsak gyógyászati segédeszköz..
inkább valami szaküzletben rendelj. Ott meg tudnak segiteni
de ha ragaszkodsz hozzá, szerintem a keretek.hu oldalon ugy emlékszem hogy volt..
sziasztok!
Nem tudja esetleg valaki, hogy a neten honnan tudnék tórikus-színes lencsét rendelni? Sajnos eddig nem nagyon találtam.
Előre is köszi!
Szia!
Bármelyik színből lehet próbalencsét kérni a legtöbb optikában. Általában nem kerül semmibe és ki tudod próbálni melyik szín hogy mutatna a te szemeden.
Sziasztok!
Csak szeretnék szólni, ha esetleg valakit érdekel, hogy nekem eladó lenne egy pár vadiúj, bontatlan havi színes kontaklencsém kék( True Shappire) FEDŐSZÍN!
Teljesen megváltoztatja a szem színét akármiből ragyogó kékre!
Akit érdekel, írjon privátban és megbeszéljük!:)
Sziasztok!
Én most rendeltem a Freshlook colorblends sperkling gray színt. A katalógusban egy afro csajnak volt ilyen a szemében, és nagyon szép volt. Színte természetesnek tűnt, holott nehéz elhinni, hogy egy afronak világosabb barna a szeme, mint nekem. Szerintetek az jó szín? Van/volt vkinek ilyen??
További ajánlott fórumok:
- Észrevétlenül eltűnhet egy kontaktlencse a szemből?
- Ha kontaktlencsém van festhetem a szemem?
- Mit kell tudni a szülés alatti kontaktlencse viselésről? Szabad vagy nem?
- Cylinderes kontaktlencsével a 2. próbanapon normális a homályos látás?
- A kontaktlencse használata okoz-e szemünkben károsodást?
- Színes kontaktlencse - neked mennyire vált be?