Tudnátok szemészeti villaképekhez oldalt ajánlani? (beszélgetős fórum)
Igen,ott kérték hogy ezt gyakoroljuk.
Mutatja ő,csak gondoltam hátha van tudod olyan oldal hogy egymás alatt nagyban lennének.Hogy ugyanezt ott is felismerje.Na mindegy rajzoltam neki,nem is vágtam ki csak külön papírokra rajzoltam,de hát az én rajztudásom.)
na mindegy,lesz valami....köszi.
de miért kellenek ehhez éppen a szemészeti villaképek? Nyilak miért nem jók, ha irányokat akarsz gyakorolni vele?
Vagy szemészeti vizsgálatra akarod felkészíteni???
Köszönöm,az a baj hogy ezek lefelé kissebbednek,és ezért kerestem olyan oldalt ahol külön lennének esetleg.De akkor marad a kivágás sötét papírból.
De ha esetleg valaki tud majd olyan oldalt megköszönöm,bár én is sokat néztem át és mindenhol egybe van.
gyakorolni???
mit lehet ezen gyakorolni?
Ezen a linken találsz egy hozzászólást,itt van olyan tábla.Meg tudod nyitni a képet,elmented,gyakorolhattok utána.
Sziasztok!
Olyan oldalt keresek,ahol szemészeti vizsgálaton villaképeket mutatnak gyermekeknek és fel kell ismerniük,melyik irányba mutat a villa.
Találtam egyet de ott csak egy kép szerepel.
Nekem olyan oldal kellene ahol az összes lehetőség fel van sorolva.
További ajánlott fórumok:
- A fiamat a szemészeti klinikára kellene vinnem a Tömő utcába, Kőbánya-Kispesttől hány megállót kell menni a metróval a Klinikákig?
- Ha magam után fizetem az egészségügyi szolgáltatási járulékot, jár-e támogatás kontaktlencsére és kifizetik-e az útiköltséget a szemészetre?
- Mennyire rossz ez a szemészeti eredmény?
- A szemészetes papiron előbb a bal vagy a jobb szemem dioptriája van? kérlek segísetek, mert nem tudom, hogy milyek a jobb/bal kontaktlencsé
- Kiváló szemészeti magánrendelést tudnátok ajánlani Budapesten?
- Autista kisfiamnak keresek szemészetet.Tudnátok ajánlani?