Autista kisfiamnak keresek szemészetet.Tudnátok ajánlani? (tudásbázis)
Sziasztok!
3,5 éves autista fiacskámnak keresek szemészetet.Nagyon nehezen tűri a vizsgálatot nem hagyja magát sokszor leveti magát a földre hisztizik rugkapál...Már több helyen vizsgálták,illetve próbálták és az egyik helyen kapott is szemüveget(kancsalság miatt illetve próbálták géppel bemérni a szemét)Most + 2ES lencséje van.a szemész azt mondta hogy általában ez a gép kicsit erősebbet mér,de mivel nem hagyta a fiam a további vizsgálatokat,kezdje el ezt hordani nem baj ha kicsit erősebb a lencse az úgyis csak húzza ki a kancsal szemet.A gond csak az hogy a fiam nagy valószínűséggel homályosan lát a szemcsijével,mert ha keres egy gombot a billentyűn vagy valami apróbb dolgot,felemeli a szemüvegét és kérdezi na hol is a gomb?
Azért próbáljuk vele hordatni a szemüveget amennyit lehet,de szeretném ha valahol alaposabban megvizsgálnák.Ehhez a szemészhez nem mennék vissza(ahhoz képest hogy fizetős vizsgálat volt egyáltalán nem volt türelme a gyerekhez,pedig előre beszéltem velük hogy fogadják e stb.)Interneten akadtam erre a szemészetre és sokan ajánlották,de nekünk nem vált be.
Ha van/volt esetleg valaki hasonló helyzetben és ismer egy jó helyet kérlek írjátok meg nekem..
jaj a legfontosabb hogy Budapesti szemészetet keresünk:)
köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Barátot keresek a kisfiamnak
- Gyógytornászt keresek 2 éves kisfiamnak, tudtok ajánlani?
- 5 éves kisfiamnak játszópajtást keresek!
- Segítsetek, jó urológust keresek kisfiamnak, kukiproblémára?
- Autista kisfiamnak keresek gyermekszemészt Budapesten
- Iskolát keresek 8 éves autista kisfiamnak Budapesten. Személyes tapasztalat is jó lenne. Tud valaki ajánlani?