A fiamat a szemészeti klinikára kellene vinnem a Tömő utcába, Kőbánya-Kispesttől hány megállót kell menni a metróval a Klinikákig? (tudásbázis kérdés)
A Tömő utcai Szemészeti klinikához a KLINIKÁK metrómegállóbál kell leszállni!!
....................................................
Ne tessenek keverni a Mária utcában lévő szemészeti klinikával.
Bírom ezt a sok jó szándékú félreinformálást.
Úgy kezdte, hogy a Tömő utcába menne. Erre képesek vagytok szegényt elküldeni a Klinikákhoz!
Nevetséges! :SS
Na.
:)
Én meg az Üllői út,Mária út sarkán voltam
Együtt van a 2.számú belklinikával de az is lehet,hogy kettő van:)
Én csak úgy tudom,hogy a Deák tértől a harmadik a Ferenc körút a harmadik megálló! A klinikák a negyedik.Ha a Klinikáknál szállsz ki kérdezősködj,hol van a szem klinika,félek ,hogy sokat kell gyalogolnod.
A szemészet klinika nem is a klinikáknál van:)
Úgy tudom,hogy a Mária út,Baross,és Üllői út határolja
Nekem ugyan bérletem van,de érvényes kell ,hogy legyen ,mert egy vonal.
Egyébként :Határ út-Pöttyös u.-Ecseri út -Népliget-Nagyvárad tér- és Klinikák .
Sok szerencsét ,Minden Jót !
Köszi!
A metrójegy ilyenkor érvényes a buszra is?Bocs ha hülyeséget kérdeznék,de kb 15 éve voltam Pesten,nem vagyok tájékozott ebben a témában!
További ajánlott fórumok:
- Akik a pécsi szülészeti klinikára járnak
- Jár(t) valaki a Fogászati klinikára hallgatókhoz kezelésre?Tapasztalatokat várok.
- Hogyan jutok el a szegedi vasútállomásról a Szegedi Sebészeti Klinikára tömegközlekedéssel?
- Ha magam után fizetem az egészségügyi szolgáltatási járulékot, jár-e támogatás kontaktlencsére és kifizetik-e az útiköltséget a szemészetre?
- Tudnátok szemészeti villaképekhez oldalt ajánlani?
- Milyen kórházi csomagot vigyek magammal babának és mamának egyaránt a SOTE I-es klinikára? Mit adnak és mit nem?