Jár(t) valaki a Fogászati klinikára hallgatókhoz kezelésre?Tapasztalatokat várok. (beszélgetős fórum)
Sziasztok
Hogy működik ez a dolog a Szentkirályiban ?
Nekem elég rosszak sajnos a fogaim :(
hááát ez elég nehezen hihető(biztos igy volt),mert gyök.kez.-nél van egy kiinduló,2 közbeni meg 1 végső rtg hivatalosan,legalábbis tanulóként muszáj(ez már 10 éve is igy volt)és nem tudom elképzelni hogy egy oktató,mert ugye ő ellenőriz mindent ne venné észre h lehetetlen a gyök.kez.
Egyébként egy gyök.kez. mindig csak egy próba a fog megmentésére és sajnos akkor is lehet rossz a vége ha minden szuperül sikerült,de a fog nem gyógyul meg.
Plussz sajnos sokszor van h a rtg téved mert ami az egyiken tökéletesen szép gyökértömésnek látszik az egy másik irányú rtg-en tök car....
Bocs, hogy eltűntem, de el kellett rohannom.
Hát, azért ez nem olyan vészes, szerencsére:) Örülök!:)
Mi eleinte magázódtunk, aztán egyszer csak váltottunk:) Hát, én is tudnék néha nevetni, de van, hogy 2 kézzel és minden mással van tele a szám:D
Kihez jársz?
Én lassan 1 éve járok oda és még mindig nem végeztem. Én csak jót tudok mondani.
Mi történt?
Szerintem bátran.
Ami ott meg van csinálva az tuti,addig úgy sem engednek el amig nem tökéletes.
Tapasztalatból mondom hogy minden fogorvos ott csinálja meg a legszebb munkáját amig hallgató.
Addig ki nem mehet onnan beteg amig minden nem tuti.
(jóóó most nem böcsességfog kiműtésről meg ilyenek beszélek,hanem általános dolgokról)
További ajánlott fórumok:
- Akik a pécsi szülészeti klinikára járnak
- Jogos-e a hallgatók tüntetése a felsőoktatásban? Minden szakon el lehet-e érni a 4-es feletti átlagot?
- Ki fél a fogászati beavatkozásoktól?
- Ti mire hallgatok inkább a szívetekre, vagy az eszetekre?
- Tolmácsok, tolmácsnak készülők, jelenlegi hallgatók ide!
- Egészségügyi szolgáltatási járulék befizetésével (8400Ft/hó) jogosult lehetek fogászati kezelésre?