Mennyire rossz ez a szemészeti eredmény? (tudásbázis)
Köszi valaszt , nagyon drukolok a mutetre . Fiamnak nagyon erös szemtengely deformalasa volt szuletesetöl.
Ertem nem könnyu egy kicsi gyereken elvegezni a vizsgalatot de ami az egeszben csodalatos hogy pici koranak dacara felfedezi hogy jobban lat szemuvegel.
Minden jol fog menni , ma mar igazan van rengeteg segitseg .Unokam volt haromszor operalva a vele szuletet ptosz miat.
Ma nem kell tartanod semi rossztol igazan hidd el minden oki lesz !
Anno mult szazadban rengeteg evel elött a fiam szemtengely ferdulesel szuletet es az en hazamban azt mondtak hogy 9 evesen mar teljes vak lesz ...
NEM , maig alazatos halat erzek Dr Korchmaros iranyt aki a fiamot 2x megmutötte . Fiam mar regen felnöt es egy komoly munkat vegez csalad apa . Kontakt lencseket hasznal semi nem problema , autot vezet etc. En anno cseppet sem votam elkeseredve - tudtam hogy jo lesz minden .
Emlekszem fiamnak is okluzolja volt ( szemtakaras es szemuveg ) az elsö szava magyarul " uveget " mivel 10 hosan kapta az elsö kis szemuvaget . 6 evesen mar atesett mind ket muteten .
Dr Korchmaros a Budapesti Maria utcai szemklinikan dolgoztt anno.
Tehat sok szerencset es föleg ne agodjal !
Furcsa!!
Olyan nincs hogy semmit sem mondott a doki, tessék megkérdezni!!!!!!
Sziasztok! 2 éves kislányom szemészeti papírjára ez van írva jobb szem -2D - 7,25Dcyl 156° bal szem +0,5- 0,75Dcyl 40° Mennyire rossz ez az eredmény?
Doktornő semmit se mondott...
Ez a Dcyl aggaszt... 😔 Még 1x visszakell menni akkor mégjobban beméri.
További ajánlott fórumok:
- Májvizsgálat eredményére nagyon rossz értékek jöttek ki, kezdjek el aggódni?
- Nőgyógyászati vizsgálati eredmény... Ezek mi rosszat jelentenek?
- Ha rosszul tartottam a terhességi tesztet, akkor az eredmény lehet fals pozitív?
- Rossz rákszűrés eredmény
- Candidások! Anyukám eredményei tényleg nagyon rosszak? Mit tehetünk?
- Jó Down eredmény, rossz AFP...Milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban?