Ha rosszul tartottam a terhességi tesztet, akkor az eredmény lehet fals pozitív? (tudásbázis)
Lehet, hogy életmentő tesztelés volt, mégha a fóliád miatt másfajta segítség kellhet, akkor is.
Mindenképp menj normális nőgyógyászhoz, mert számomra ez így nem vicces.
Nekem amikor kísérleti szert szedtem a sclerosis multiplexem miatt, mindig kellett havonta tesztelni, pedig elvileg túl vagyok a termékeny időszakon, akkor poénkodtam a nővérek, hogy ha pozitív lenne, előbb gondolnék hererákra, mint terhességre, és ő mondta, hogy bizony vannak olyan tumorok, amik pozitív terhességi tesztet adnak. Úgyhogy ne vedd félvállról.
Remélem csak annyi a baj, hogy helytelenül használtad.
Mi az, hogy rosszul tartottad? A fejed fölé? Vagy ferdén pisiltél rá?
A héten már nem lesznek 40 fokok, mindenki térjen észhez:)
Az sem leányálom, de tényleg talán jobb.
Remélem minden rendben lesz és csak a teszt volt rossz.
Nem. attól nem lesz fals pozitív.
Terhes vagy.
Tehát szűz vagy, és még csak nem is jártál pénisz közelében? Mégis miből gondoltad, hogy terhes lehetsz?
Egyébként álpozitív teszt oka lehet tumor is, vagy hormonzavar. Úgyhogy baromi sürgősen menj orvoshoz, ha szex nélkül pozitivat pisiltél.
Édesfas*om.
Szerintem keress most gyorsan egy ügyeletes gyógyszertárat.
Dehogy jön a kioktatás. Különb dolgot is olvastunk mi már itt annál, hogy egy szűz nő teherbe esett.
További ajánlott fórumok:
- Tudom, hogy adhat téves eredményt a terhességi teszt, de ez gyakorlatban is igaz? Tapasztalatokat kérek! Köszi
- Miért mutat ki a terhességi teszt hamis pozitív eredményt?
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Lételik olyan, hogy egy terhességi teszt, állpozitív eredményt mutata?
- Csináltunk egy terhességi tesztet. Tapasztaltabbak véleményét kérdezném az eredményről ami ezen a képen látszik...
- Mennyire lehet hinni a terhességi tesztek eredményeinek? Mennyire megbízhatóak?