Svéd mártás recept
20 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Svéd mártás hozzávalói:
20 dkg majonéz
20 dkg alma
5 dkg torma
1 dl tejszín
2 ek. citromlé
fél dl fehér bor
ízlés szerint: patikasó, cukor v. édesítőszer
A Svéd mártás elkészítési módja:
A reszelt almát és a reszelt, leforrázott tormát a majonézbe kevertem. Tejszínnel és fehér borral hígítottam. Végül sóval, egy kevés cukorral és citromlével ízesítettem. Hideg, sült szárnyasok remek kiegészítője.
Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2020. nov. 11. 17:36
A svéd mártás elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.