Alessandro almás répasalátája recept
10 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
Az Alessandro almás répasalátája hozzávalói:
2 db nagyobb sárgarépa.
1 db alma,
2 dl kefir,
2 gerezd fokhagyma,
2 ek. majonéz,
1 ek. szőlőmagolaj,
fűszerek ízlés szerint: patikasó, szárított snidling, őrölt színesbors,
némi édesítőszer, pár csepp citromlé vagy almaecet
Az Alessandro almás répasalátája elkészítési módja:
Az almát apró kockákra vágjuk, majd a megtisztított répákat uborkagyalun lereszeljük. Az egészet egy zárható keverőtálban összekeverjük a kefirrel, a majonézzel és a szőlőmagolajat is hozzáadjuk. Fűszerezzük, majd legalább egy órára a hűtőbe tesszük, hogy jól összeérjenek az ízek. Mindenkinek ajánlom ezt a salátát, mivel azontúl, hogy finom, nyers hozzávalókból készül és hozzájárul a szervezet méregtelenítéséhez is.
Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2019. ápr. 6. 21:32
Az alessandro almás répasalátája elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.