Alessandro mézes-tárkonyos tartármártása recept


Az Alessandro mézes-tárkonyos tartármártása hozzávalói:
2 dl tejföl,
4 kanál majonéz,
2 gerezd fokhagyma,
1 kanálnyi méz,
1 teáskanálnyi szárított tárkonylevél,
ízlés szerint: kevés mustár, őrölt fehér bors, citromlé, patikasó
Az Alessandro mézes-tárkonyos tartármártása elkészítési módja:
Egy keverőtálban elkeverjük a hozzávalókat. A fokhagymát is belereszeljük, majd egy fél órára betesszük a hűtőbe, hogy összeérjenek az ízek.
A legtöbb rántott étel kihagyhatatlan kísérője. Én ezúttal rántott harcsafilé mellé is ezt készítettem.
Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2018. okt. 14. 15:00
Az alessandro mézes-tárkonyos tartármártása elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.