Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Gombamártás recept

Gombamártás recept

Elkészítési idő 30 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Gombamártás hozzávalói:
30 dkg gomba
5 dkg vöröshagyma
2 ek. étolaj
4 dkg liszt
2 dl tejföl
petrezselyemzöldje
só, őrölt színes bors


A Gombamártás elkészítési módja:
A finomra vágott hagymát olajon megfonnyasztottam, hozzáadtam a felszeletelt gombát, a finomra vágott petrezselymet, fűszereztem és rövid ideig pároltam. Megszórtam liszttel, felengedtem kevés vízzel és lassan készre főztem. Főzés közben hozzáadtam a tejfölt és felforraltam. Tojás-, hal-, és húsételekhez tálalható.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A gombamártás elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook