Gombamártás recept
30 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Gombamártás hozzávalói:
30 dkg gomba
5 dkg vöröshagyma
2 ek. étolaj
4 dkg liszt
2 dl tejföl
petrezselyemzöldje
só, őrölt színes bors
A Gombamártás elkészítési módja:
A finomra vágott hagymát olajon megfonnyasztottam, hozzáadtam a felszeletelt gombát, a finomra vágott petrezselymet, fűszereztem és rövid ideig pároltam. Megszórtam liszttel, felengedtem kevés vízzel és lassan készre főztem. Főzés közben hozzáadtam a tejfölt és felforraltam. Tojás-, hal-, és húsételekhez tálalható.
Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2020. nov. 2. 17:26
A gombamártás elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.