Tárkonyos csirkeszárny leves recept
60 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Tárkonyos csirkeszárny leves hozzávalói:
70 dkg csirkeszárny
15 dkg sárgarépa
5 dkg gyökér
1 ek. liszt
1 dl tejföl
1 cs. petrezselyem
1 ek. friss tárkonylevél
citromlé
patikasó, őrölt színes bors
A Tárkonyos csirkeszárny leves elkészítési módja:
A csirkeszárnyat 1,5 liter vízben felforraltam. Fűszereztem, majd lefedve fél órán át főztem. Közben a megtisztított, kockára vágott zöldségeket a levesbe tettem. Amikor minden puhára főtt, a levest a tejföllel elkevert liszttel besűrítettem. Tálalás előtt apróra vágott petrezselyemmel és tárkonylevéllel fűszereztem és kevés citromlével ízesítettem.
Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2020. nov. 1. 16:54
A tárkonyos csirkeszárny leves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.