Főoldal » Receptek » Főzelékek receptjei » Sóskamártás 2. recept

Sóskamártás 2. recept

Elkészítési idő 10 perc

A Sóskamártás 2. hozzávalói:
- sóska
- olaj
- só
- cukor
- tejföl és/vagy tej
- liszt


A Sóskamártás 2. elkészítési módja:
Egy edényben olajon megfonnyasztjuk a megtisztított, lecsöpögtetett sóskaleveleket, folyamatosan kevergetjük, míg lekvárszerű lesz. Közben adunk hozzá pici sót és ízlés szerint cukrot (ki mennyire szereti édesen), majd beletesszük a habarást. A habarást van aki csak tejjel, vagy csak tejföllel készíti. Én fele-fele arányban tettem a tejet és a tejfölt, így is finom lett. Összerottyantjuk és már kész is.

Tört burgonyával, főtt vagy sült husihoz nagyon finom (igazából én magában is szeretem).
Jóétvágyathozzá!:)


Kategória: Főzelékek receptjei


A sóskamártás 2. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook